Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

1 minuutin lukuaika

Miten jäät rekrytoijan haaviin?

Featured Image

Me Helmitehtaalla haluamme auttaa alansa asiantuntijoita menestymään työelämässä tarjoamalla kokonaisvaltaisia oppeja LinkedInin käyttöön. Ensimmäinen koulutusiltamme osoittautui menestykseksi!

Miten LinkedInin voi valjastaa hyödykseen tehokkaassa työnhaussa? Tiedätkö, miten headhunterin huomion voi herättää sosiaalisessa mediassa omaa asiantuntijuuttaan esille nostaen?

Muun muassa näihin kysymyksiin tarjottiin vastauksia Helmitehtaan ihka ensimmäisessä Helmitehdas x LinkedIn: miten jäät headhunterin haaviin – asiat käytäntöön! -tilaisuudessa, joka järjestettiin toimistollamme Bulevardilla keskiviikkona 19. huhtikuuta klo 17 alkaen. 

Pienelle joukolle räätälöity iltatilaisuutemme kohdennettiin asiantuntijoille, jotka ovat innokkaita oppimaan uutta LinkedInistä. Tahtotilanamme on tarjota avaimia entistä tehokkaampaan LinkedInin käyttöön osana oman asiantuntijuutensa sanoittamista kaikille aiheesta kiinnostuneille toimialasta riippumatta.

"LinkedIn on yksi työelämän tärkeimmistä digitaalisista verkostoitumisalustoista. Sitä käytetään paitsi sosiaalisten suhteiden muodostamisessa, myös myynnin uutena työkaluna – rekrytointeja unohtamatta", Helmitehtaan toimitusjohtaja Marjukka Nieminen kertoo.

Helmitehdas linkedin koulutus 4


Moderni headhunter toimii LinkedInissä kuin kala vedessä. Rekrytointeja suorittaessaan sosiaalinen media tarjoaa erinomaisen alustan sopivien kandidaattien etsimiselle ja tavoittamiselle myös tapauksissa, joissa asiantuntija ei itse ole aktiivisesti työnhaussa.

"Toivomme näkevämme LinkedInin yhä laajemmin oman asiantuntijuuden jakamisen työkaluna toimialasta ja roolista riippumatta. Siksi meille on tärkeää auttaa ihmisiä aiheen parissa konkreettisten vinkkien ja oppien kera."

"Illassa oli lämmin ilmapiiri"

Kahden tunnin koulutustilaisuuden aikana osallistujat pääsivät kuulemaan LinkedInin nykytilannetta ja taustaa sille, miksi LinkedIn on yksi rekrytoijan tärkeimmistä työkaluista asiantuntijarekrytoinneissa. Teoriaosuuden jälkeen kukin osallistuja sai konkreettiset vinkit oman profiilinsa päivittämiseen kohta kohdalta.

"Helmitehtaan LinkedIn-ilta oli täysi kymppi. Sain juuri omaan työnhakutilanteeseeni sopivaa sparrausta ja vinkkejä. Marjukka ja ystävät loivat hyvin hyvin miellyttävän fiiliksen ja tunsin itseni harvinaisen tervetulleeksi. Muutenkin kokemukseni Helmitehtaasta on täysi 10, nomen ist omen kaikin puolin", kiitteli yksi iltaan osallistuneista asiantuntijoista.

Helmitehdas linkedin koulutus 12


Koulutuksen erityisenä lisämausteena tarjosimme osallistujille mahdollisuuden kuvauttaa itsensä ammattivalokuvaaja Niko Raappanan johdolla. Näin kukin sai itselleen käyttöön laadukkaat ja visuaalisesti miellyttävät profiilikuvat tulevaisuuden tarpeita ajatellen. 

"Illassa oli todella lämmin ilmapiiri. Helmitehtaan porukka oli todella asiantuntevia ja helposti lähestyttäviä. Myös osallistujien kanssa oli mukava päästä vaihtamaan ajatuksia ja pohtimaan niitä omia tavoitteita ja toiveita työnhaun osalta", tapahtumaan osallistunut Tiia Ikonen iloitsee.

Kuulostaako hyvältä? Me olemme valtavan innoissamme konseptistamme ja siitä, miten positiivisesti kokonaisuus otettiin vastaan. Pysy siis kuulolla, sillä tulevaisuudessa tarjoamme koulutusiltoja avoimena kaikille halukkaille!

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kuuluisimpia kliseitä niin työelämässä kuin arjessa ovat luovien ratkaisujen etsiminen laatikon ulkopuolelta, kirjoittaa Helmitehtaan Talent...

Lue lisää
Voittavien tiimien rakentaja

Voittavien tiimien rakentaja

Helmitehdas esittelee säännöllisesti eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin työelämässä. Tämänkertaisen...

Lue lisää
Näin hurmaat työnhakijan

Näin hurmaat työnhakijan

Työpaikkailmoituksien kuluneimmat kliseet ja sanankäänteet ovat muodostuneet asiantuntijoiden ja työnhakijoiden keskuudessa jo melkoiseksi vitsiksi....

Lue lisää