Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

1 minuutin lukuaika

Helmitehdas saavutti korkeimman luottoluokan

Featured Image

Helmitehdas on jälleen saavuttanut korkeimman AAA-luottoluokan, johon yltää vain noin 3 prosenttia suomalaisista yrityksistä. Eikä siinä kaikki – olemme saaneet myös alhaisimman riskiluokituksen sertifikaatin.

Vuosittain myönnettävä AAA-luottoluokitus kategorisoi yritykset seitsemään eri luottoluokkaan (AAA-C), jotka ilmentävät yrityksen taloudellista tilannetta ja maksukykyä. Korkein luottoluokitus myönnetään yrityksille, joilla on keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

"Jo perustamisvuonnamme 2015 päätimme lähteä tekemään kasvuamme kannattavasti. Hyvät talouden tunnusluvut ovat meille Helmitehtaalla ensiarvoisen tärkeitä – uskomme, että asiakkaamme arvostavat luotettavaa ja vakavaraista kumppania etenkin tällaisina aikoina", Helmitehtaan toimitusjohtaja Marjukka Nieminen summaa.


Bisnode Finland Oy:n myöntämä Dun & Brandstreetin luottoluokitus perustuu useista lähteistä muodostettuun yritystietokantaan. Objektiiviseen vertailuun koottu data on kerätty viranomaislähteistä ja muista vastaavista luotettavista lähteistä.  Luottoluokituksen piiriin kuuluvat lähes kaikki normaalia yritystoimintaa harjoittavat aktiiviset yritykset.

"Positiivinen luottoluokitus viestii asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kyvystämme selviytyä taloudellisista velvoitteistamme. Samalla se kertoo Helmitehtaan toiminnan laadusta, johon panostamme jokaisessa käänteessä."


LinkedInin vaakakuvat


Kattava läpileikkaus yrityksen tilanteesta

Korkeimman mahdollisen luottoluokituksen lisäksi Helmitehdas on saanut jo aiemmin keväällä Bisnode Finland Oy:n myöntämänä Lowest Credit Risk -sertifikaatin. 

Matalampaan riskiluokitukseen kuuluvana yrityksellämme on keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta sekä hyvä maksukäyttätyminen. 

"Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat luottaneet toimintaamme vuosien saatossa ja mahdollistaneet kasvumme yhdessä. Jatkamme vastaisuudessakin luotettavana ja taloudellisesti vakaana kumppanina", Marjukka iloitsee.


LinkedInin vaakakuvat (1)


Mitä vaaditaan korkeimpaan luottoluokkaan?

Korkeimman AAA-luottoluokituksen saavuttaakseen yrityksen on toimittava vakavaraisesti monella eri osa-alueella. Eniten luottoluokitukseen vaikuttava osa on tilinpäätös.

  • Omavaraisuusaste: yli 50 prosenttia
  • Liikevaihto: yli 170 000 euroa
  • Suhteellinen velkaantuminen: alle 80 prosenttia
  • Sijoitetun pääoman tuotto: yli 15 prosenttia
  • Quick-ratio: yli 0,5

Suorahakua jokaiselle roolista riippumatta

Modernista rekrytoinnista ei voi puhua mainitsematta suorahakua. Mutta minkä takia suorahausta on tullut niin tärkeä osa jokaista laadukkaasti...

Lue lisää

Johtajarekryt määrittävät yrityksen suunnan

Herättääkö sanapari Executive Search jotain mielikuvia? Varmasti – kyseessä on nimittäin jokaiselle tuttu ylimpään johtoon ja hallitusammattilaisiin...

Lue lisää

Juniori, seniori vai jokin ihan muu?

Junnu, sennu vai jokin muu? Modernissa ja työntekijöidensä urakehitystä tukevassa yrityksessä titteliviidakossa osataan suunnistaa pelkkää virkaikää...

Lue lisää