Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

1 minuutin lukuaika

Tekevää palkitaan työstään

Featured Image

Urapolkuihin ja henkilöstön ammatilliseen kasvuun panostaminen vahvistaa jokaisen organisaation yrityskulttuuria ja sitouttaa tiimiläisiä työnantajaansa entistäkin paremmin. Konsulttimme Maria kertoo oman tarinansa.

Henkilöstön ammatilliseen kehittymiseen panostaminen kannattaa. Suunnitelmallinen ja systemaattinen kehitystyö poikii tutkitusti monia positiivisia vaikutuksia organisaation elinkaareen: työntekijöiden tyytyväisyys ja luottamus työnantajaansa kasvaa, tiimien tuottavuus sekä tuloskunto lisääntyvät ja samalla yritys voi säästää pitkän pennin sitouttaessaan henkilöstöään toimintaansa pidemmällä aikavälillä.

Helmitehtaalla Junior Talent Attraction Specialist -roolissa jo tovin työskennellyt ja työnhakijoiden sydämet sulattanut Maria Wiberg näkee työnantajan tarjoaman urakehityksen ja osaamisen tukemisen isona valttikorttina, joka kannustaa yksilöä suoriutumaan työssään samalla, kun työn merkityksellisyys kasvaa. Maria ylennettiin 1. huhtikuuta alkaen Talent Attraction Specialist -rooliin, jonka myötä hän pääsee ottamaan itsenäisempää vastuuta rekrytoinneista ja asiakastyöstä.

"Ylennys tuntuu todella hyvältä. Se on iso luottamuksenosoitus Helmitehtaalta omaa osaamistani ja tulevaa potentiaaliani kohtaan. Haasteet vievät aina eteenpäin – on ihanaa, että tekevää palkitaan", Maria iloitsee.

"Päätös ylennyksen antamisesta oli helppo. Maria on hoitanut rekrytointeja erinomaisella laadulla, ja hän on pidetty ammattilainen niin työnhakijoiden kuin yritysasiakkaidemme keskuudessa. Koko Helmitehtaan tiimi on valtavan iloinen Marian panoksesta yhteisen työmme eteen ja odotamme innolla, mitä kaikkea tämän supermimmin tulevaisuus tuo tullessaan", Marian esihenkilönä toimiva Head of People, Culture & Recruiting Karoliina Laakso summaa.

Resursseja itsensä kehittämiseen

Ammatillinen kasvu on Helmitehtaalla suuressa roolissa jokaisen yksilön työnkuvaa. Tiimiläisillä on käytössään reilu, vuositasolle asetettu budjetti opiskelua ja kouluttautumista varten. Jokainen työntekijä asettaa itselleen sopivat koulutussuunnitelmat esihenkilönsä tukemana kunkin omiin vahvuuksiin, mieltymyksiin ja tavoitteisiinsa peilaten.

Jatkuva kouluttautuminen, intohimo rekrytointialaa kohtaan ja ammatillinen kasvu työn tekemisen rinnalla avaavat eteen uusia mahdollisuuksia urapolulla. Maria kokee uudet haasteet mielekkäinä, sillä ylennyksen myötä luottamussuhteen rakentaminen asiakkaisiin nousee aiempaa isompaan rooliin.

"Odotan, että pääsen tapaamaan asiakkaitamme laajemmin ja henkilökohtaisemmin. On aina erittäin antoisaa, kun saa kasvot tutuille tai vähemmän tutuille äänille ja nimille. Teemme työtämme asiakkaillemme ja kandidaateillemme, joten luottamussuhde on erittäin tärkeä", Maria kertoo ja jatkaa:

"Lisäksi odotan tietysti mahtavia ja antoisia keskusteluita kandidaattien kanssa! Opin itse hurjasti päivittäin ihmisiltä ja yrityksiltä ympärilläni, ja se, jos jokin, on antoisaa ja palkitsevaa."

Uusien rekrytointien rinnalla myös nykyisen henkilöstön kehittyminen ja viihtyvyys työssään ovat yhtä tärkeämmässä roolissa yrityksien kasvussa ja liiketoiminnan tuloksellisessa tekemisessä. Helmitehdas haluaa toimia kokonaisvaltaisena kumppanina työelämässä, ja siksi tuemme asiakkaitamme myös henkilöstön ammatillisen kasvun strategisessa suunnittelussa. 

Ota yhteyttä: suunnitellaan yrityksellesi toimivat ja henkilöstöäsi sitouttavat urapolut!

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kuuluisimpia kliseitä niin työelämässä kuin arjessa ovat luovien ratkaisujen etsiminen laatikon ulkopuolelta, kirjoittaa Helmitehtaan Talent...

Lue lisää
Voittavien tiimien rakentaja

Voittavien tiimien rakentaja

Helmitehdas esittelee säännöllisesti eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin työelämässä. Tämänkertaisen...

Lue lisää
Näin hurmaat työnhakijan

Näin hurmaat työnhakijan

Työpaikkailmoituksien kuluneimmat kliseet ja sanankäänteet ovat muodostuneet asiantuntijoiden ja työnhakijoiden keskuudessa jo melkoiseksi vitsiksi....

Lue lisää