Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat
Helmitehdas elokuu web-48

HEAD OF MARKETING AND COMMUNICATIONS

Aada Lätti

+358 50 498 8999
aada@helmitehdas.fi

Sovi tapaaminen

Kuka?

Olen Aada, 27-vuotias valtiotieteiden maisteri, ikuinen uuden oppija, hevosharrastaja ja somevaikuttaja Vantaalta. 

Mitä?

Toimin Helmitehtaalla Head of Marketing and Communications -roolissa vastaten yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä. Monipuolinen tehtävänkuva, jossa ei kahta samanlaista päivää ole!

Mikä inspiroi
eniten?

Työssäni on monta mahtavaa puolta. Erityisesti nautin päästessäni toteuttamaan ajatukset ja strategiat todellisiksi kuvien, tekstien ja audiovisuaalisten sisältöjen muodossa. Toisaalta inspiroidun työni ja toimialamme merkityksellisyydestä: oikeilla rekrytoinneilla niin ihmiset kuin yritykset pääsevät täyttämään koko potentiaalinsa ja menestymään heille tärkeiden asioiden parissa. 

Helmitehdas on lämmin, välittävä, vaativa ja yhteisöllinen perhe. Tuemme toisiamme, osaamme nauraa ja opimme erheistämme. Keskitymme asiakkaisiimme ja vaalimme sitä, mitä olemme onnistuneet vuosien saatossa rakentamaan. Olemme ylpeitä tarinastamme ja seisomme sen takana.
Aada Lätti
Head of Marketing and Communications
Syön joka ikinen päivä juustonachoja. Joka ikinen.
Helmitehdas elokuu web-32

Miksi Helmitehdas, eikä muita?

Me haluamme varmistaa asiakkaidemme menestyksen tarjoamalla kokonaisvaltaista kumppanuutta, jossa toteutamme rekrytoinnit alusta loppuun toimialasta riippumatta vapauttaen asiakkaidemme aikaa heidän ydintekemiseensä. Me teemme rekrytoinneista sinulle vaivatonta ja tehokasta – laadusta tinkimättä.