Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat
Christell_Nurgun_1

JR TALENT ATTRACTION SPECIALIST

Christell Nurgün

+358 45 188 2664
christell@helmitehdas.fi

 

Kuka?

Olen Christell, yhteiskuntatieteiden maisteri Helsingistä. Muiden auttamisen ohella pyrin aktiivisesti kehittämään ja haastamaan itseäni. Vapaa-ajalla nautin perheeni kanssa vietetystä ajasta ja sisustamisesta.

Mitä?

Toimin Helmitehtaalla JR Talent Attraction Specialistina rekrytoinnin, myynnin ja markkinoinnin monipuolisten tehtävien parissa.

Mikä inspiroi
eniten?

Työssäni minua inspiroivat eniten sen tarjoamat monipuoliset tehtävät, erilaiset ihmiset ja mielenkiintoiset kohtaamistilanteet. Ehdottomasti parasta on kuitenkin olla mukana luomassa parempaa työelämää yhdistämällä juuri toisilleen sopivat työnantajat ja työntekijät.

Helmitehdas on täynnä lahjakkaita ja valovoimaisia osaajia, vastuuta ja vapautta. Olemme työyhteisö, joka panostaa laatuun ja antaa tilaa sekä tukea kunkin yksilön henkilökohtaiselle potentiaalille.
Christell Nurgün
Talent Attraction Trainee
Lempiharrastukseni ja suuri intohimoni kohde on laulaminen.
Helmitehdas elokuu web-32

Miksi Helmitehdas, eikä muita?

Me haluamme varmistaa asiakkaidemme menestyksen tarjoamalla kokonaisvaltaista kumppanuutta, jossa toteutamme rekrytoinnit alusta loppuun toimialasta riippumatta vapauttaen asiakkaidemme aikaa heidän ydintekemiseensä. Me teemme rekrytoinneista sinulle vaivatonta ja tehokasta – laadusta tinkimättä.