Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

1 minuutin luku

Epiroc

Epiroc

Epiroc on hyödyntänyt Helmitehdasta rekrytointikumppaninaan jo useamman vuoden ajan monipuolisten asiantuntijatehtävien hauissa. Ammattimainen toimintamme vakuutti Epirocin alusta alkaen luoden pohjan kestävälle yhteistyölle.

Haaste

Työelämän murros on tuonut mukanaan uusia haasteita Epirocille sopivien asiantuntijoiden tavoittamisessa ja avoimiin työpaikkoihin houkuttelemisessa. Osaajien tavoittaminen vaatii aiempaa kattavammat verkostot ja modernin rekrytoinnin välineet. 

Ratkaisu

Helmitehtaan modernin rekrytoinnin tavat ovat tarjonneet Epirocille erinomaisia kandidaatteja erilaisiin asiantuntijarooleihin. Aito kiinnostus asiakkaan tarpeista ja kulttuurista on luonut luottamuksellisen yhteistyön, jossa rekrytoinnit ovat onnistuneet niin Epirocin kuin hakijoiden näkökulmasta. 

People_in_safety_gear.__Woman_holding_tablet._

 

Helmitehtaan ja Epirocin tarina

Epiroc on rakentanut kestävän kehityksen yhteiskuntaa asiakkaidensa kanssa jo vuosikymmenien ajan. Yritys oli osa vuonna 1873 perustettua Atlas Copco -konsernia aina 18.6.2018 saakka, jolloin Epiroc listautui Tukholman pörssiin. Pääkonttoriaan Ruotsissa pitävä Epiroc työllistää kaikkiaan yli 15 500 työntekijää.

Kestävän kehityksen periaatteet ovat olennainen osa Epirocin toimintaa kaivosyhtiöiden sekä infrarakentajien johtavana kumppanina. Yhtiö kehittää ja valmistaa uusinta teknologiaa edustavia, turvallisia ja innovatiivisia poravaunuja sekä porakalustoa louhintaan, kalliorakentamiseen, purkuun ja kierrätykseen. Tämän rinnalla Epiroc toimittaa myös huoltopalveluita sekä automaatioon, digitalisaatioon ja akkukäyttöisiin laitteisiin liittyviä ratkaisuja.

Epiroc on julkaissut kestävän kehityksen tavoitteensa vuodelle 2030, jotka toimivat kauaskantoisen kasvun ajurina ja kilpailuetuja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Nämä ohjaavat yhtiön toimintaa ja sen henkilöstöä niin nykyisten kuin yritykseen vasta tulevaisuudessa työllistyvien asiantuntijoiden osalta. Pitkäaikaisena rekrytointikumppanina Helmitehtaalla on ollut tärkeä rooli Epirocin arvoihin ja tavoitteisiin sitoutuneiden osaajien löytämisessä.

”Onnistuneiden rekrytointien merkitystä ei voi korostaa tarpeeksi toimivan tiimin rakentamisessa. Siksi jokaiseen rekrytointiin tulee asennoitua sen vaatimalla tavalla: varata prosessiin tarpeeksi resursseja tai ulkoistaa rekrytointi kumppanille, joka tuntee yrityksen toimintatavat. Olemme käyttäneet Helmitehdasta rekrytointikumppaninamme paitsi resurssien säästämisen, myös varmistaaksemme laadukkaan lopputuloksen”, Epirocin Senior HR Business Partner Petri Podgoretskii kertoo.

 

Poikkeuksellinen intohimo rekrytointeihin

Helmitehtaan kautta Epirocille on työllistynyt asiantuntijoita niin markkinointiviestinnän, myynnin kuin esimerkiksi henkilöstöhallinnon tehtävien pariin. Erilaiset asiantuntijatehtävät vaativat rekrytointikumppanilta monipuolista verkostoa.

”Etenkin haastavampien työtehtävien ja roolien osalta on helppoa luottaa rekrytointikumppaniin, jonka verkostot ja asiantunteva hakijakartoitus säästää meiltä aikaa.”

Epiroc palvelee asiakkaitaan yli 150 maassa ja toimii kansainvälisesti ympäri maailman. Suomessa toimivan Epiroc Finland Oy Ab:n tehtävänä on vastata yhtiön tuotteiden myynnistä ja huollosta Suomessa ja Baltiassa. Yrityksessä työskentelevät henkilöt liittyvät roolistaan riippumatta osaksi kansainvälistä kenttää, jossa monikulttuurisuus, globaalin maailman ymmärtäminen ja yhteistyö korostuvat.

”Helmitehtaalla on ollut poikkeuksellinen intohimo rekrytointien aloittamiseen ja niiden läpivientiin. Sen oikean tekijän löytäminen vaatii asiakkaan ymmärtämistä, ja tässä Helmitehdas on onnistunut kiitettävästi. Avoin vuoropuhelu puolin ja toisin on ollut avain toimivaan yhteistyöhön”, Podgoretskii jatkaa.

Podgoretskiin mukaan rekrytointeja suorittavien toimijoiden parhaimmisto erottuu joukosta paitsi kovan ammattitaidon, myös asiakkaaseen sitoutumisen sekä aktiivisen viestinnän avulla.

”Helmitehtaan työntekijät ovat ammattilaisia, jotka haluavat auttaa asiakastaan heidän toimeksiannoissaan ja löytää juuri kuhunkin tiimiin parhaiten istuvat ammattilaiset. Erityisen ison kiitoksen annamme aktiivisesta kommunikoinnista niin meidän kuin hakijoidemme suuntaan. Tästä olemme saaneet kiitosta prosessissa mukana olleilta kandidaateilta”, Podgoretskii kiittelee.

 

Hakonen Solutions

Hakonen Solutions

Hakosella on uusi strategia, jonka toteuttamisessa rekrytointikumppanina toimivalla Helmitehtaalla on merkittävä rooli. Helmitehtaan tiimin...

Lue lisää
Epiroc

Epiroc

Epiroc on hyödyntänyt Helmitehdasta rekrytointikumppaninaan jo useamman vuoden ajan monipuolisten asiantuntijatehtävien hauissa. Ammattimainen...

Lue lisää
LeasePlan

LeasePlan

LeasePlanin ja Helmitehtaan rekrytointikumppanuus on tuonut leasingautopalveluita tarjoavalle yritykselle useita osaajia monipuolisiin rooleihin aina...

Lue lisää