Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

2 minuutin luku

Sete Oy

Sete Oy

Sete Oy luottaa rekrytoinneissaan Helmitehtaan ammattitaitoon ja ensiluokkaisen hakijakokemuksen vaalimiseen. Jo pitkään jatkuneen kumppanuuden tiimoilta Setelle on työllistetty osaajia vaihteleviin rooleihin takaamaan keittiöalan kärkitoimijan menestystarinaa.

Haaste

Sete Oy toimii Suomessa yhtenä johtavista keittiöalan toimijoista. Laadukasta kasvua jatkaakseen jokaisen työntekijän on oltava aidosti innostuneita alasta ja sen kehityksestä. Onnistuneet rekrytoinnit nousevat suureen merkitykseen, sillä vain yritykseen sitoutuneet tekijät saavat asiakkaansa loistamaan. 

Ratkaisu

Helmitehdas on hyödyntänyt rekrytoinneissaan laajasti suorahakua, jonka avulla Sete Oy:lle on työllistetty asiantuntevia ja yrityksen kulttuuriin erinomaisesti sopivia ammattilaisia muun muassa keittiömyyjiksi sekä talous- ja myyntiassistenteiksi. Rekrytoinnin laatu on jättänyt Setestä positiivisen kuvan myös niille hakijoille, joita tehtävään ei ole valittu.

Helmitehtaan ja Seten tarina

Vuonna 2010 perustettu Sete Oy on vakavarainen keittiöalan toimija, joka työllistää pääkaupunkiseudulla Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla jo yli 50 alan ammattilaista.

Asiantuntemuksensa ja laajan verkostonsa takaamana Sete Oy onkin yksi Suomen suurimmista keittiökaupan toimijoista, joka panostaa asiakastyytyväisyyteensä ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjen ratkaisujen tarjoamiseen. Ensiluokkaisen asiakaskokemuksen varmistamisessa sitoutuneiden ja ammattitaitoisten työntekijöiden merkitystä ei voi korostaa liikaa.

Helmitehtaan ja Sete Oy:n kumppanuus rekrytoinneissa on ollut tuloksellista ja toimivaa jo vuosien ajan. Sete Oy:n toimitusjohtajana toimiva Jani Terri oli tutustunut Helmitehtaan toimitusjohtajaan Marjukka Niemiseen jo ennen Helmitehtaan perustamisvuotta 2015.

”Olin päässyt tutustumaan Marjukan työskentelyotteeseen jo ennen Helmitehtaan perustamista. Kokeilimme aikanaan rekrytointikumppanuutta yhden rekrytoinnin osalta toisen toimijan kanssa, mutta se ei tuottanut haluttua tulosta hakijakokemuksen jäädessä tässä harmittavan alhaiseksi. Siksi päätimme etsiä kumppanin, joka tuntisi meidät toimijana ja jolta löytyisi aitoa ammattiylpeyttä tekemisestään”, Terri summaa.

janiterri

Pitkä historia näkyy yhteistyössä

Yhteinen historia rekrytointikumppanuudessa on poikinut keittiöalalle uusia ammattilaisia monipuolisiin rooleihin. Helmitehtaan kautta uuden työkodin ovat löytäneet esimerkiksi talousassistentti, projektipäällikkö, myyntiassistentti ja useita keittiömyyjiä. 

”Helmitehdas hyödyntää suorahakua rekrytointiprosesseissaan erinomaisesti. Suorahaun kautta meille työllistyneiden työnhakijoiden ammattitaito ja intohimo alaa kohtaan ollut poikkeuksellista. Tärkeintä on toki ollut jokaisen työllistyneen aito halu liittyä osaksi Seten tiimiä”, Terri kiittelee ja jatkaa:

”Kun rekrytointiprosessi on hoidettu tyylikkäästi, olemme säästäneet myös omia resurssejamme ja päässeet käyttämään vapautuneen ajan liiketoimintamme hoitamiseen.”

Arvomaailman merkitys korostuu

Sete Oy painottaa rekrytoinneissaan hakijakokemuksen tärkeyttä läpi prosessin. Jokaiselle työnhakijalle on välitettävä yrityksen tahtotilaa toimia asiantuntevana ja työntekijää arvostavana työnantajana. Tässä rekrytointikumppanilla on tärkeä rooli, sillä asiakasyritys on tunnettava kulttuuria ja arvomaailmaa myöden – toimialaa ja yrityksen jo olemassa olevaa henkilöstöä unohtamatta.

”Sanoisin, että asiat on hoidettu sujuvasti kautta linjan. Helmitehtaan työntekijät ovat nähneet vaivaa tunteakseen meidät yrityksenä ja toimijana. Se on mahdollistanut juuri meille soveltuvien osaajien löytymisen.”

Konkreettiset esimerkit onnistuneista hakijakokemuksista kuuluvat Terrin mukaan niin työllistyneiltä kuin hakuprosessissa sillä kertaa työllistymättä jääneiltä. Kun positiivinen palaute ja kiitos tulee henkilöltä, joka ei valikoitunut uuteen rooliin, on rekrytointiprosessi onnistunut jättämään hakijalle positiivisen mielikuvan niin Sete Oy:sta kuin työllistymisestä keittiömyynnin alalle.

”Haluan antaa erityiskiitokset Helmitehtaan Marjukalle ja Evalle hienosta otteesta ja upeista palautteista, joita olemme saaneet hakijoiltamme. Helmitehtaalla on upea tiimi ja ylpeä ote toimeksiannoistaan. Voin lämpimästi suositella rekrytointikumppanuutta myös muille, kuten olen tehnytkin”, Terri kiittelee.

Hakonen Solutions

Hakonen Solutions

Hakosella on uusi strategia, jonka toteuttamisessa rekrytointikumppanina toimivalla Helmitehtaalla on merkittävä rooli. Helmitehtaan tiimin...

Lue lisää
Epiroc

Epiroc

Epiroc on hyödyntänyt Helmitehdasta rekrytointikumppaninaan jo useamman vuoden ajan monipuolisten asiantuntijatehtävien hauissa. Ammattimainen...

Lue lisää
LeasePlan

LeasePlan

LeasePlanin ja Helmitehtaan rekrytointikumppanuus on tuonut leasingautopalveluita tarjoavalle yritykselle useita osaajia monipuolisiin rooleihin aina...

Lue lisää