Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

HELMITEHDAS TYÖNANTAJALLE

Yritysten
menestystekijä

Helmitehdas yrityksesi tärkeänä voimavarana

Me autamme näkemään osaamistarpeesi laajemmassa valossa peilaten kokonaisuutta yrityksesi kulttuuriin ja rekrytoitavan henkilön persoonaan — me rakennamme voittavat tiimit.  Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi aina rekrytoinnista työnantajakuvatyöhön ja myyntivalmennuksiin. Me työskentelemme periksiantamatta menestyksesi eteen.

Uskomatonta, kuinka Helmitehtaalla tuntuu olevan takataskussa juuri meidän tarpeisiin sopivia työntekijöitä aina tarpeen tullen. Ihan ainutlaatuinen kokemus hyvästä ja ripeästä toiminnasta.
Nyt puhutaan todellisista rekrytoinnin ammattilaisista. Äärimmäisen paneutunutta ja asiantuntevaa tekemistä. Koko hakuprosessin ajan oli välitetty olo. Piristävä yksityiskohta oli muun muassa tsemppiviesti ennen työnantajan pitämää työhaastattelua.
Helmitehtaalla on rohkea ja moderni ote rekrytointiin. Tunnen olevani erityinen ja tärkeä asiakas. Voin suositella Helmitehdasta kelle tahansa, joka kysyy suositusta modernista, jämptisti asiat hoitavasta ja lupauksensa pitävästä kumppanista.
Ihanan inhimmillinen ja hakijaa huomioiva rekryprosessi. Vaikken tullutkaan valituksi hakemaani tehtävään, jäi minulle päällimmäisenä tunteena kokemus aikani ja osaamiseni arvostuksesta. Kiitos!

Näitä hyötyjä se rekrytointikumppanuus teettää

Verkostot

Laajat verkostomme mahdollistavat sen, että löydämme parhaimmat osaajat toimialasta riippumatta. Me tavoitamme myös asiantuntijat, jotka eivät tienneet haluavansa uuden työn pariin.

Aika

Mahdollistamme asiakkaidemme menestymisen vapauttamalla aikaa siihen, mikä on kaikista tärkeintä: liiketoiminnan edistämiseen. Me hoidamme rekrytoinnit ketterästi tarpeita kuunnellen.

Raha

Oikean kumppanin kanssa toteutettu rekrytointi säästää paitsi aikaa, myös rahaa. Me takaamme, että työllistämämme asiantuntijat istuvat tiimisi tekemiseen. Siitä kertoo myös rekrytointitakuumme.

Luotettavuus

Helmitehdas kumppaninasi voit luottaa siihen, että yritykseesi työllistyy motivoituneita, tiimiisi sopivia ja yrityksesi tarpeita palvelevia ammattilaisia. Me emme tyydy hyvään, me tarjoamme parasta.

Näkemys

Tunnemme eri toimialat kuin omat taskumme. Pystymme tarjoamaan näkemystä tiimisi ja yrityksesi eri vaiheisiin. Sparraamme ja haastamme sopivissa kohdissa päästäksemme parhaaseen lopputulokseen.

Työnantajakuva

Me toimimme yrityksesi brändilähettiläinä jokaisessa rekrytoinnissa tarjoten työnhakijoille aidon ja houkuttelevan kuvan yrityksestäsi. Hakijakokemus on meille kaikki kaikessa.

Upeat referenssimme

Lassila&Tikanoja logo Asuntosäätiö logo Sete Oy logo lease-plan-logo Fedex logo Optomed logo TNT Logo pomppa logo LymphaTouch Logo ESM logo Tehomen logo

Miten Helmitehdas voi auttaa yritystäsi?

Verkkosivukuvat Eva 1

REKRYTOINTI

Onnistunut rekrytointi on menestyksen tae

Kasvu ja menestys lähtee ihmisistä niiden takana. Me Helmitehtaalla ymmärrämme, kuinka merkittävässä roolissa yrityksen rekrytoinnit ovat sekä laadukkaan prosessin että oikean henkilön löytymisen kannalta.

Rekrytointi

Verkkosivukuvat Can ja Aada 1

SUORAHAKU

Suorahaku on nykypäivän rekrytointia

Suorahaun avulla yhdistämme oikeat tekijät oikeisiin tehtäviin ja heille sopiviin yrityksiin. Mikä parasta – suorahaun avulla tehtävään voi palkata henkilön, joka ei edes tiennyt etsivänsä töitä.

Suorahaku

Verkkosivukuvat Marjukka 3-1

EXECUTIVE SEARCH

Johtajarekrytoinnit määrittävät yrityksesi suuntaa

Asiantuntevan, ketterän ja laadukkaan rekrytointiprosessimme ansiosta yhdistämme yritykseesi johtajan, jolla on yrityksesi tilanteeseen ja kulttuuriin sopivat tavoitteet sekä tahtotila. 

Executive Search

Verkkosivukuvat Amanda 1

TYÖNANTAJAKUVA

Työnantajakuva erottaa yrityksesi kilpailijoistasi

Positiivinen ja realistinen työnantajakuva kiinnittää asiantuntijoiden huomioin, houkuttelee taloon uutta osaamista ja sitouttaa nykyiset työntekijät yrityksesi tavoitteisiin, kulttuuriin ja visioon.

Työnantajakuva

Verkkosivukuvat Anne 1

VALMENNUS

Valmennuksilla uutta draivia tekemiseenne

Me Helmitehtaalla tiedämme, miten voittavat tiimit rakennetaan. Siksi haluamme auttaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tarjoten työkaluja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Valmennus

LASSILA & TIKANOJA

Monivuotinen kumppanuus tekee vihreen hyvää!

Kaupallisuuden merkitys liiketoiminnan kehittämisessä kasvaa jatkuvasti – myös rekrytoinneissa.

Lue, kuinka onnistuimme

Blogistamme poimittua

Helmitehtaalla tapahtuu! Mitäs, jos kurkistetaan vähän tarkemmin?

1 minuutin lukuaika

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kuuluisimpia kliseitä niin työelämässä kuin arjessa ovat luovien ratkaisujen etsiminen laatikon ulkopuolelta,...

1 minuutin lukuaika

Voittavien tiimien rakentaja

Helmitehdas esittelee säännöllisesti eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin...

2 minuutin lukuaika

Näin hurmaat työnhakijan

Työpaikkailmoituksien kuluneimmat kliseet ja sanankäänteet ovat muodostuneet asiantuntijoiden ja työnhakijoiden...

Keitetäänkö kahvit ja jutellaan lisää?

Pois turha kaunistelu ja byrokraattinen pönöttäminen. Tilalle avointa kommunikaatiota ja toimeen tarttumista. Me Helmitehtaalla haluamme tuulettaa rekrytoinnin maailmaa asettamalla korkeat standardit niin itsellemme kuin asiakkaillemme — se on laadukkaan työmme lähtökohta. 

Laitetaanko homma rokkaamaan yhdessä?

Ota yhteyttä

Marjukka pyöreä kuva

Marjukka Nieminen

CEO