Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

Rekrytointi
Tukenasi
rekrytoinneissa

Miksi Helmitehdas on paras rekrytointikumppanisi?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaamme ovat meille sydämen asia. Me ylitämme odotuksesi kerta toisensa jälkeen.

Laatu

Vaalimme kaikki standardit ylittävää työtapaamme, jossa vain paras on riittävän hyvää.

Intohimo

Olemme ylpeitä jokaisesta toimeksiannostamme. Teemme rekrytointia aidolla intohimolla.

Uskomatonta, kuinka Helmitehtaalla tuntuu olevan takataskussa juuri meidän tarpeisiin sopivia työntekijöitä aina tarpeen tullen. Ihan ainutlaatuinen kokemus hyvästä ja ripeästä toiminnasta.
Helmitehtaalla on rohkea ja moderni ote rekrytointiin. Tunnen olevani erityinen ja tärkeä asiakas. Voin suositella Helmitehdasta kelle tahansa, joka kysyy suositusta modernista ja lupauksensa pitävästä kumppanista.
Helmitehtaalla ollaan poikkeuksellisen kiinnostuneita ihmisistä, ei pelkästään nopeasta rekrytointiprosessista. Aitouden ja kiireettömyyden tuntee keskusteluissa ja mikä parasta – kukaan ei esitä mitään.
Helmitehtaan kanssa on mutkatonta tehdä yhteistyötä. Asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla, aikatauluista pidetään kiinni ja tiedät jatkuvasti, miten prosessi etenee. Parasta.
Helmitehdas elokuu web-32

Miksi Helmitehdas?

Me Helmitehtaalla ymmärrämme, kuinka merkittävässä roolissa rekrytoinnit ovat yrityksen kasvussa. Varmistamme asiakkaidemme menestyksen tarjoamalla kokonaisvaltaista kumppanuutta, jossa toteutamme rekrytoinnit alusta loppuun toimialasta riippumatta vapauttaen asiakkaidemme aikaa heidän ydintekemiseensä.

Me teemme rekrytoinneista yrityksellesi vaivatonta ja tehokasta – laadusta tinkimättä. Rakennamme voittavat tiimit kanssasi.

Verkkosivukuvat Amanda 2

Miten onnistumme?

Paras lopputulos saavutetaan ymmärtämällä asiakkaidemme kulttuuri, arvot ja toimintaympäristö. Meille rekrytointitoimeksianto on aina kunnia-asia. 

Panostamme ensiluokkaiseen hakijakokemukseen, jossa jokainen hakija kohdataan yksilöllisesti. Edustamme asiakkaitamme ja toimimme heidän brändilähettiläinään kasvattaen yrityksen kiinnostavuutta ja työnantajakuvaa asiantuntijoiden keskuudessa. 

LASSILA & TIKANOJA

Monivuotinen kumppanuus tekee vihreen hyvää!

Kaupallisuuden merkitys liiketoiminnan kehittämisessä kasvaa jatkuvasti – myös rekrytoinneissa.

Lue, kuinka onnistuimme

Näin rekrytointiprosessi etenee

Lähdetään liikkeelle!

Alkukartoitus

Haluamme tuntea asiakkaidemme arvot, kulttuurin ja toimintakentän. Määrittelemme rekrytoitavan profiilin yhdessä asiakkaamme kanssa tarjoten monipuolista näkemystämme eri positioiden vaateista. 

Puemme ideat sanoiksi

Laadimme houkuttelevan ja yrityksen brändille sopivan työpaikkailmoituksen suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi – tarpeidesi mukaan.

Puemme ideat sanoiksi

Tavoitamme osaajat

Viestimme avoimesta työpaikasta omissa verkostoissamme, sosiaalisen median kanavissamme sekä valtakunnallisissa julkaisukanavissa. Teemme aktiivista ja kohdennettua työtä verkostoissamme tavoittaaksemme parhaat asiantuntijat. 

Arvioimme hakijat

Seulomme tehtävään soveltuvat ammattilaiset puhelinhaastatteluiden, henkilökohtaisten haastatteluiden ja suosittelijakommenttien avulla tutustuen kattavasti heidän taustoihinsa. Haluamme, että hakija istuu paitsi avoinna olevaan tehtävään, myös yrityksen kulttuuriin ja tiimiin. 

Arvioimme hakijat

Viestimme ajankohtaisesti

Pidämme sekä työnhakijat että yrityksen edustajat jatkuvasti ajan tasalla rekrytoinnin eri vaiheista ja etenemisestä sopien aikataulut jouhevasti. Hoidamme viestintää laadukkaasti ja asiantuntevasti antaen työnhakijoille erinomaisen mielikuvan yrityksesi brändistä. 

Esittelemme huiput

Esittelemme asiakkaillemme parhaiten tehtävään soveltuvat kandidaatit. Jokainen esittelemämme henkilö on käynyt läpi monipuolisen prosessimme, jolla varmistamme työntekijän motivaation, tahtotilan ja sopivuuden tehtävään.

Esittelemme huiput

Onnistunut rekrytointi

Mahtavaa – tiiminne on täydentynyt uudella työkaverilla! Kiinnostuksemme ei kuitenkaan lopu allekirjoitettuun työsopimukseen. Haluamme tietää, miten työllistetty kandidaatti viihtyy yrityksessä ja uusissa tehtävissään. Siksi olemme yhteydessä työntekijään koeajan aikana. Meille molemmin puolin tyytyväiset asiakkaat – niin yritys kuin työllistetty hakija – ovat tekemisemme tärkeimpiä mittareita.

Jere_pyöreä

Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuvaa, puolikuollutta työelämää

Sanotaan se suoraan: kun haluat laadukkainta rekrytointipalvelua, valintasi on Helmitehdas.

Palvelumme työnantajalle