Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

Työnantajakuva Erotu
kilpailijoistasi

Miksi työnantajakuvatyöhön kannattaa panostaa?

Houkuttelet

Työnantajakuvasi houkutteleee yritykseesi parhaat ja yrityksellesi sopivimmat asiantuntijat.

Sitoutat

Realistinen työnantajakuva sitouttaa nykyiset työntekijäsi tavoitteisiinne ja visioonne.

Erotut

Kilpailu osaajista on kovaa. Erotat yrityksesi kilpailijoistasi jättäen pysyvän muistijäljen.

Uskomatonta, kuinka Helmitehtaalla tuntuu olevan takataskussa juuri meidän tarpeisiin sopivia työntekijöitä aina tarpeen tullen. Ihan ainutlaatuinen kokemus.
Helmitehtaan kanssa on mutkatonta tehdä yhteistyötä. Asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla, aikatauluista pidetään kiinni ja tiedät jatkuvasti, miten prosessi etenee.
Helmitehtaalla on rohkea ja moderni ote rekrytointiin. Tunnen olevani erityinen ja tärkeä asiakas. Voin suositella Helmitehdasta kelle tahansa.
Verkkosivukuvat Marjukka 3

Brändin ytimessä

Kilpailijakentässä positiivisesti erottautuakseen yrityksen kannattaa tarttua toimeen aktiivisesti. Me Helmitehtaalla rakennamme kanssasi asiantuntevaa ja inspiroivaa työnantajakuvaa!

Työnantajakuvalla vaikutetaan suoraan siihen, millaisena työnantajana yrityksen nykyiset ja tulevat työntekijät näkevät yrityksen. Työnantajakuvaa rakentaessa tärkeintä onkin selkeä ja pitkäjänteinen strategia, joka rakennetaan yhdessä yrityksen johdon, viestinnän ja HR:n kanssa vastuuttaen mukaan työntekijät läpi organisaation.

Verkkosivukuvat Aino 1

Miksi Helmitehdas?

Autamme yritystäsi ymmärtämään oman potentiaalinsa kilpailijakentässänne tarjoten työkaluja toimivan ja houkuttelevan työnantajakuvastrategian rakentamiseen. Työnantajakuva rakentuu yrityksen nykytilan, arvojen, kulttuurin ja toimialatuntemuksen kautta.

Työnantajakuvatyön strategian kulmakivenä toimii työnantajalupaus, johon koko yrityksen johto on sitoutunut. Tarjoamme apua viestintäsuunnitelmaan ja työntekijälähettilyyteen, joka tukee yrityksesi liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä.

Mikä ihmeen työnantajakuva?

Työnantajakuva rakentuu kaikista niistä fyysisistä ja henkisistä ominaisuuksista, joita ihmiset yhdistävät yritykseesi. Tiivistetysti sen voisi siis sanoa kertovan kattavan läpileikkauksen yrityksestäsi työnantajana aina sen arvoista, kulttuurista ja visiosta siihen, millaista yrityksessäsi on työskennellä.

Läpinäkyvä ja rehellinen viestintä luo todellisuuden, joka houkuttelee potentiaalisia työnhakijoita ja sitouttavat nykyisiä työntekijöitäsi. Työnantajastaan ylpeä henkilöstö on yrityksesi paras ja tehokkain mainos.

Mainoskirje_Jere

Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuvaa, puolikuollutta työelämää

Sanotaan se suoraan: kun haluat laadukkainta rekrytointipalvelua, valintasi on Helmitehdas.

Palvelumme työnantajalle