Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat
Hertta_pyöreä

HEAD OF HAPPINESS

Sawawhite's Milla Magia

eli tutummin Hertta

 

Kuka?

Olen Sawawhite’s Milla Magia, mutta minua kutsutaan Hertaksi. Rodultani olen toyvillakoira, iältäni kohta 5 vuotta. Kokenut konkari siis! Lempijuttujani ovat tietysti rakkaus ja rapsutukset, ja minut saa lahjottua kananmunalla ja grillatulla broilerilla.

Mitä?

Minulla on valtavan tärkeä rooli, sillä toimin Helmitehtaalla Head of Happiness -roolissa. Olen siis koko toimiston onnellisuusjohtaja ja aina valmiina auttamaan!

Mikä inspiroi
eniten?

Hyväntuulisen hännänheilutuksen ja syliin kömpimisen aikaansaama ilo ihmisissä.

Helmitehdas on paras ja ensimmäinen työpaikkani ikinä! Olen käynyt muutaman kerran työharjoittelussa aikaisemmin, mutta Helmitehtaalla olo on tuntunut kotoisalta, työkavereiden syli on aina avoin ja työsuhde-edut ovat kohdallaan. Myös asiakastapaamiset ovat kivoja.
Hertta
Head of Happiness
Parhaat kaverini ovat kuuro parssonrusselterrieri Sannukka ja perhoskoira Oliver. Sannukka on opettanut minulle paljon kivoja temppuja, mutta jostain syystä niiden toteutuksesta ei ihmisperheenjäsenet aina ilahdu.
Helmitehdas elokuu web-32

Miksi Helmitehdas, eikä muita?

Me haluamme varmistaa asiakkaidemme menestyksen tarjoamalla kokonaisvaltaista kumppanuutta, jossa toteutamme rekrytoinnit alusta loppuun toimialasta riippumatta vapauttaen asiakkaidemme aikaa heidän ydintekemiseensä. Me teemme rekrytoinneista sinulle vaivatonta ja tehokasta – laadusta tinkimättä.