Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

Executive Search Johtaja
suunnannäyttä­jäksi

Miksi Helmitehdas onnistuu johtajarekrytoinneissa?

Ammattitaito

Rekrytointimme suoritetaan aina asiakkaan tilanteeseen ja haettavaan rooliin perehtyen.

Laatu

Vaalimme kaikki standardit ylittävää työtapaamme, jossa vain paras on riittävän hyvää.

Ketteryys

Etenemme aina ketterästi, mutta emme koskaan hutiloiden. Laatu edellä, aina.

Nyt puhutaan todellisista rekrytoinnin ammattilaisista. Helmitehtaan kanssa on mutkatonta tehdä yhteistyötä. Asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla, aikatauluista pidetään kiinni ja tiedät jatkuvasti, miten prosessi etenee.
Uskomatonta, kuinka Helmitehtaalla tuntuu olevan takataskussa juuri meidän tarpeisiin sopivia työntekijöitä aina tarpeen tullen. Ihan ainutlaatuinen kokemus hyvästä ja ripeästä toiminnasta.
Helmitehtaalla on rohkea ja moderni ote rekrytointiin. Tunnen olevani erityinen ja tärkeä asiakas. Voin suositella Helmitehdasta kelle tahansa, joka kysyy suositusta modernista ja lupauksensa pitävästä kumppanista.
Verkkosivukuvat Marjukka 1

Mikä Executive Search?

Onnistuneella johtajarekrytoinnilla yritys voi vaikuttaa omaan johtamiskulttuuriinsa, suuntaansa ja liiketoimintansa tulevaisuuteen.

Parhaimmat osaajat tavoittaakseen yrityksen on osattava myydä itsensä aitoon tietoon perustuen. Tämä on Helmitehtaan ydintä: me varmistamme asiakkaidemme menestyksen tarjoamalla näkemystä johtotason rekrytointeihin.

Verkkosivukuvat Anne 5

Miten onnistumme?

Yrityksesi liiketoiminnan tilanne vaikuttaa merkittävästi haettavan johtajan osaamisvaatimuksiin.

Tutustumme yrityksesi tilanteeseen. Otamme huomioon alan megatrendit, toimialamuutokset ja markkinatilanteen tehden katsauksen myös yrityksen sisäiseen tilanteeseen. Painotamme haettavan johtajan ominaisuuksia sen mukaan, kaipaako yritys suunnannäyttäjää kasvun edistämiselle, muutosjohtamiselle tai esimerkiksi uusien markkinoiden haltuunotolle. 

Upeat referenssimme

Lassila&Tikanoja logo Asuntosäätiö logo Sete Oy logo lease-plan-logo Fedex logo Optomed logo TNT Logo pomppa logo LymphaTouch Logo ESM logo Tehomen logo
Jere_pyöreä

Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuvaa, puolikuollutta työelämää

Sanotaan se suoraan: kun haluat laadukkainta rekrytointipalvelua, valintasi on Helmitehdas.

Palvelumme työnantajalle