Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

Valmennus Draivia
tekemiseen

Miten Helmitehdas voi auttaa tiimiäsi menestymään?

Valmentaminen

Tarjoamme apuamme kokonaisvaltaisten työkalujemme avulla moniin tarpeisiin.

Mentorointi

Olemme kumppani, joka tarjoaa mentorointia ja tukea mm. rekrytointitiimienne käyttöön.

Konseptointi

Me tunnemme asiakkaamme. Siksi osaamme konseptoida tiimeille toimintasuunnitelmia.

Helmitehtaan kanssa on mutkatonta tehdä yhteistyötä. Asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla ja sovituista aikatauluista pidetään kiinni. Asiakkaana tiedät jatkuvasti, miten prosessi etenee.
Uskomatonta, kuinka Helmitehtaalla tuntuu olevan takataskussa juuri meidän tarpeisiin sopivia työntekijöitä aina tarpeen tullen. Ihan ainutlaatuinen kokemus hyvästä ja ripeästä toiminnasta.
Helmitehtaalla on rohkea ja moderni ote rekrytointiin. Tunnen olevani erityinen ja tärkeä asiakas. Voin suositella Helmitehdasta kelle tahansa, joka kysyy suositusta modernista ja lupauksensa pitävästä kumppanista.
Helmitehdas 52

Yrityksesi avuksi

Helmitehdas tarjoaa kumppaneilleen mentorointia juuri niillä alueilla, joilla kehittymiskohteita havaitaan.

Oli kyse sitten B2B-myynnistä, työkykyjohtamisesta, sitoutuneen henkilöstön kasvattamisesta tai kriisiviestinnästä, pystymme tarjoamaan yrityksellesi yksilöllisesti toteutetun mentorointipaketin. Ulkopuolisen ja aiheeseen perehtyneen konsultin avulla saat uutta näkemystä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

Helmitehdas tammikuu 23 web 26-1

Miten onnistumme?

Me tiedämme, miten voittava myyntikonsepti ja -tiimi rakennetaan. Siksi autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tarjoten työkaluja myynnillisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Emme halua pikavoittoja, vaan tarjoamme syvällistä ymmärrystä myynnin kehittämiseksi.

Kaipaako yrityksesi myynnin nykytila tarkastusta ja uudelleenkonseptointia? Onko sinulla haasteita osallistaa myyjiäsi yhteisiin tavoitteisiinne? Puuttuuko tekemisenne taustalta yhteinen tahtotila ja pelikirja, jossa myyntikulttuurinne ja toimintamallinne on koottu yksiin kansiin? Ei hätää – me olemme täällä sinua varten.

Upeat referenssimme

Lassila&Tikanoja logo Asuntosäätiö logo Sete Oy logo lease-plan-logo Fedex logo Optomed logo TNT Logo pomppa logo LymphaTouch Logo ESM logo Tehomen logo
Jere_pyöreä

Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuvaa, puolikuollutta työelämää

Sanotaan se suoraan: kun haluat laadukkainta rekrytointipalvelua, valintasi on Helmitehdas.

Palvelumme työnantajalle