Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

Meille töihin Tuu
mukaan!

Miksi Helmitehdas on jengi, johon kannattaa liittyä?

Asiantuntijuus

Helmitehtaan tiimi on täynnä oman alansa ammattilaisia, joiden sydän sykkii rekrytoinneille.

Edelläkävijyys

Me haluamme asettaa rekrytoinneille uudet suuntaviivat ja tuulettaa alaa tekemisellämme.

Kehittyminen

Helmitehtaalla tuetaan ammatillista kasvua ja oppimista omien vahvuuksien mukaan.

Timanttinen joukko tinkimättömiä tekijöitä, joiden tärkein tavoite on aina erinomainen asiakaskokemus ja ylivertaisen hyvä rekryprosessi myös työnhakijoille. Meillä on huippukiva porukka ja toimistolla nauretaan paljon.
Karoliina Laakso
Head of People, Culture & Recruiting
Helmitehdas on kasvuorganisaatio, jossa huiput pääsevät kasvamaan ja kehittymään oman alansa ammattilaisiksi. Arvoista koostuu loppuosa huipulle nousemisesta – ne ovat just niitä asioita, jotka vievät meitä eteenpäin ihan joka ikinen päivä.
Marjukka Nieminen
Chief Executive Officer
Verkkosivukuvat Anne, Saara ja Laura 1-1

Panostamme osaamiseen

Helmitehdas on syntynyt halusta tarjota laadukkaampaa rekrytointia asiakkailleen. Onnistuaksemme panostamme jokaisen työntekijämme ammattitaitoon kunkin omien vahvuuksien mukaisesti. Tiimiläisiämme kannustetaan aktiiviseen kouluttautumiseen, ja jokaisella on käytössään henkilökohtainen koulutusbudjetti. Haluamme, että menestymme niin yksilöinä kuin tiiminä.

Verkkosivukuvat Aino 2

Toimimme yhtenä tiiminä

Kaupallisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti toimialasta riippumatta.

Helmitehtaalla kaupallisuus kuuluu vahvasti osaksi jokaista työtehtävää. Me toimimme yhtenä tiiminä, emmekä ajattele rooleja omiin siiloihinsa. Kaikki tiimiläisemme pääsevät osallistumaan oman mielenkiintonsa mukaan monipuolisiin työtehtäviin aina myynnistä somen sisällöntuotantoon. 

Helmitehtaan tiimi
- sinun tiimisi

Me teemme asiat paremmin kuin muut. Se vaatii jengin, joka ei pelkää haastaa, eikä peräänny tiukassakaan paikassa. Siksi meistä jokainen tekee hommia intohimolla ja huikealla energialla asiakkaidemme eteen. Joka ikinen päivä.

Ihmiset