Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

SuorahakuNykypäivän
rekrytointia

Miksi Helmitehdas loistaa suorahaussa?

Verkostot

Suorahaulla tavoitamme asiantuntijoita koko laajan verkostomme syövereistä. 

Onnistumisprosentti 

Lähes 80 prosenttia työllistämistämme työnhakijoista on tavoitettu suorahaun avulla. 

Kohdennus

Suorahaku takaa sen, että jokainen tavoiteltu asiantuntija on tehtävään soveltuva.

Sain erittäin ystävällisen ja ammattitaitoisen rekrytointikokemuksen Helmitehtaalta, vaikka en tullutkaan valituksi. Minut pidettiin ajan tasalla tilanteesta. Hyvä maku jäi suuhun. Kiitos!
Uskomatonta, kuinka Helmitehtaalla tuntuu olevan takataskussa juuri meidän tarpeisiin sopivia työntekijöitä aina tarpeen tullen. Ihan ainutlaatuinen kokemus hyvästä ja ripeästä toiminnasta.
Helmitehtaan kanssa on mutkatonta tehdä yhteistyötä. Asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla, aikatauluista pidetään kiinni ja tiedät jatkuvasti, miten prosessi etenee.
Helmitehtaalla on rohkea ja moderni ote rekrytointiin. Tunnen olevani erityinen ja tärkeä asiakas. Voin suositella Helmitehdasta kelle tahansa, joka kysyy suositusta modernista ja lupauksensa pitävästä kumppanista.
Nyt puhutaan todellisista rekrytoinnin ammattilaisista. Äärimmäisen paneutunutta ja asiantuntevaa tekemistä. Koko hakuprosessin ajan oli välitetty olo.
Verkkosivukuvat Anne ja Saara 1

Miten suorahaemme?

Meillä rekrytointipalvelu sisältää aina myös suorahaun, jolla varmistamme juuri asiakkaidemme tarpeita täyttävien työnhakijoiden löytämisen.

Joskus rekrytointi halutaan suorittaa pelkästään suorahakuna eli siten, ettei avointa paikkaa avata julkiseen hakuun. Helmitehtaalla suorahakua tekevät kaikki rekrytointikonsulttimme, ja tunnemme monet eri toimialat kuin omat taskumme.

Helmitehdas lokakuu web-11

Miten onnistumme?

Paras lopputulos saavutetaan ymmärtämällä asiakkaidemme kulttuuri, arvot ja toimintaympäristö. Meille rekrytointitoimeksianto on aina kunnia-asia. 

Panostamme ensiluokkaiseen hakijakokemukseen, jossa jokainen hakija kohdataan yksilöllisesti. Edustamme asiakkaitamme ja toimimme heidän brändilähettiläinään kasvattaen yrityksen kiinnostavuutta ja työnantajakuvaa asiantuntijoiden keskuudessa. 

Upeat referenssimme

Lassila&Tikanoja logo Asuntosäätiö logo Sete Oy logo lease-plan-logo Fedex logo Optomed logo TNT Logo pomppa logo LymphaTouch Logo ESM logo Tehomen logo
Jere_pyöreä

Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuvaa, puolikuollutta työelämää

Sanotaan se suoraan: kun haluat laadukkainta rekrytointipalvelua, valintasi on Helmitehdas.

Palvelumme työnantajalle