Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

BLOGI

Helmitehtaan
kynästä

Meillä on sanottavaa! Haluatko lukea lisää?

Me Helmitehtaalla halutamme asettaa rekrytoinneille uusia suuntaviivoja ja tuulettaa pölyttynyttä toimialaa.
Lue lisää asiantuntijoidemme ajatuksia alta!

1 min lukuaika

Suorahakua jokaiselle roolista riippumatta

Modernista rekrytoinnista ei voi puhua mainitsematta suorahakua. Mutta minkä takia suorahausta on tullut niin tärkeä osa jokaista laadukkaasti hoidettua rekrytointia positioon katsomatta? Annas, kun kerromme!

Lue lisää

1 min lukuaika

Johtajarekryt määrittävät yrityksen suunnan

Herättääkö sanapari Executive Search jotain mielikuvia? Varmasti – kyseessä on nimittäin jokaiselle tuttu ylimpään johtoon ja hallitusammattilaisiin kohdistettu suorahakuprosessi, jolla on aina vaikutus yrityksen suuntaan.

Lue lisää

2 min lukuaika

Juniori, seniori vai jokin ihan muu?

Junnu, sennu vai jokin muu? Modernissa ja työntekijöidensä urakehitystä tukevassa yrityksessä titteliviidakossa osataan suunnistaa pelkkää virkaikää tuijottamatta. Tunnistatko sinä oman tiimisi tarpeet?

Lue lisää

2 min lukuaika

Helmitehtaan vuosi 2023: kasvua ja kehitystä

Monet yritykset ovat kääntäneet sivunsa vuodelle 2023 varautunein tunnelmin. Epävarmassa maailmantilanteessa on kuitenkin tärkeää katsoa tulevaan. Varoitus: artikkeli pitää sisällään juonipaljastuksia!

Lue lisää

1 min lukuaika

Helmitehdas saavutti korkeimman luottoluokan

Helmitehdas on jälleen saavuttanut korkeimman AAA-luottoluokan, johon yltää vain noin 3 prosenttia suomalaisista yrityksistä. Eikä siinä kaikki – olemme saaneet myös alhaisimman riskiluokituksen sertifikaatin.

Lue lisää

1 min lukuaika

Kovaa kilpailua osaajista työelämässä

Työnantajakuva, Employer Branding, työnantajamielikuva... Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Mutta miksi työnantajakuvasta puhutaan nyt niin paljon ja miten se vaikuttaa yrityksen kiinnostavuuteen työnantajana?

Lue lisää

1 min lukuaika

Pelisäännöt onnistuneen yhteistyön takana

Toimiva rekrytointikumppanuus rakentuu sovittujen pelisääntöjen äärelle. Kun kumppanuuden osapuolilla on selkeä käsitys yhteistyön suunnasta, on onnistuminen helpompaa.

Lue lisää

2 min lukuaika

Myynnin johtaminen on ihmisten johtamista

Myyntijohtajan tärkeimmät ominaisuudet rakentuvat ihmisläheisyyden ja systemaattisuuden ympärille. Myynnin johtaminen kun on ihmisten johtamista.

Lue lisää

1 min lukuaika

Karoliina Laakso liittyy Helmitehtaan tiimiin

Karoliina Laakso aloittaa Helmitehtaan uutena kasvona Head of People, Culture & Recruitment -roolissa 3. tammikuuta 2023 alkaen liittyen myös Helmitehtaan johtoryhmän jäseneksi.

Lue lisää

3 min lukuaika

Rekrytoinnin ostajan muistilista – näin onnistut

Rekrytointi vaatii onnistuakseen asiantuntijuutta, aikaa ja verkostoja. Joskus uutta tiimikaveria etsiessä on järkevintä vapauttaa oma aikasi ydinosaamiseesi ja hyödyntää rekrytoinneissa kumppania.

Lue lisää
Verkkosivukuvat Eva 7

Me ollaan myös somessa!

Helmitehdas on täynnä elämää ja erilaisia persoonia. Pääset seuraamaan arkeamme eri kanavissamme ympäri sosiaalista mediaa: hyppää mukaan!

LinkedInInstagramTikTokFacebookYouTube