Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

BLOGI

Helmitehtaan
kynästä

Meillä on sanottavaa! Haluatko lukea lisää?

Me Helmitehtaalla halutamme asettaa rekrytoinneille uusia suuntaviivoja ja tuulettaa pölyttynyttä toimialaa.
Lue lisää asiantuntijoidemme ajatuksia alta!

1 min lukuaika

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kuuluisimpia kliseitä niin työelämässä kuin arjessa ovat luovien ratkaisujen etsiminen laatikon ulkopuolelta, kirjoittaa Helmitehtaan Talent Attraction Specialist ja kaiken rekrytointien parissa nähnyt Maria Wiberg

Lue lisää

1 min lukuaika

Voittavien tiimien rakentaja

Helmitehdas esittelee säännöllisesti eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin työelämässä. Tämänkertaisen työnhakijaesittelyn tähtenä toimiva Petteri kertoo nyt tulevaisuuden haaveistaan.

Lue lisää

2 min lukuaika

Näin hurmaat työnhakijan

Työpaikkailmoituksien kuluneimmat kliseet ja sanankäänteet ovat muodostuneet asiantuntijoiden ja työnhakijoiden keskuudessa jo melkoiseksi vitsiksi. Mihin perinteisiin sudenkuoppiin moni yritys sortuu ilmoituksissaan?

Lue lisää

1 min lukuaika

Yrityksesi kallein kuluerä?

Kaupallisen ajattelun korostuminen osana lähes jokaista roolia on muuttanut työelämää merkittävästi 2020-luvulla. Ilmiö näkyy kokonaisvaltaisesti toimialasta riippumatta heijastuen etenkin kaupallisten roolien rekrytointeihin.

Lue lisää

1 min lukuaika

Miten jäät rekrytoijan haaviin?

Me Helmitehtaalla haluamme auttaa alansa asiantuntijoita menestymään työelämässä tarjoamalla kokonaisvaltaisia oppeja LinkedInin käyttöön. Ensimmäinen koulutusiltamme osoittautui menestykseksi!

Lue lisää

1 min lukuaika

Hakija haluaa kuunnella fiilistä

Maaliskuussa 2023 uudessa työssään Music Finlandin toiminnanjohtajana aloittanut Mikko Manninen otti uuden askeleen urallaan kotimaisen musiikin ytimessä.

Lue lisää

1 min lukuaika

Tekevää palkitaan työstään

Urapolkuihin ja henkilöstön ammatilliseen kasvuun panostaminen vahvistaa jokaisen organisaation yrityskulttuuria ja sitouttaa tiimiläisiä työnantajaansa entistäkin paremmin. Konsulttimme Maria kertoo oman tarinansa.

Lue lisää

1 min lukuaika

Titteleissä vähemmän voi olla enemmän

Titteli on toiselle kultaakin kalliimpi, toinen ei taas piittaa tittelijargoniasta lainkaan. Jokainen uusi rekrytointi on loistava tilanne tarkastella titteleitä kriittisin silmin. Siksi me olemme asiakkaidemme apuna silloin, kun tarve on.

Lue lisää

1 min lukuaika

Muutakin kuin kliseisiä korulauseita

Vastuullinen rekrytointi on muutakin kuin joukko kliseisiä arvoja lueteltuna yhdessä pötkössä. Miltä kuulostaa tulla kohdatuksi yhdenvertaisena hakijana osana läpinäkyvää rekrytointiprosessia? Aika hyvältä, eikö.

Lue lisää

1 min lukuaika

Yhteistyö on kaiken tekemisen perusta

Oletko sinä kieltäytynyt potentiaalisesta asiakkaasta? Mikä tähän päätökseen on vaikuttanut? Me Helmitehtaalla uskallamme sanoa ei mahdollisille asiakkuuksille. Tärkeintä on seistä asiakkaamme takana. 

Lue lisää
Verkkosivukuvat Eva 7

Me ollaan myös somessa!

Helmitehdas on täynnä elämää ja erilaisia persoonia. Pääset seuraamaan arkeamme eri kanavissamme ympäri sosiaalista mediaa: hyppää mukaan!

LinkedInInstagramTikTokFacebookYouTube