Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

MIKSI HELMITEHDAS?

Ei se hyvä,
vaan se paras.

Me olemme se muutos, jonka haluamme työelämässä nähdä

Pois turha kaunistelu ja byrokraattinen pönöttäminen. Tilalle avointa kommunikaatiota ja toimeen tarttumista. Haluamme tuulettaa rekrytoinnin maailmaa asettamalla korkeat standardit niin itsellemme kuin asiakkaillemme — se on laadukkaan työmme lähtökohta. 

Helmitehtaalla ollaan poikkeuksellisen kiinnostuneita ihmisistä, ei pelkästään nopeasta rekrytointiprosessista. Aitouden ja kiireettömyyden tuntee keskusteluissa ja mikä parasta – kukaan ei esitä mitään.
Kiitos! Te olette oikeita suunnannäyttäjiä työssänne. Uskon, että Helmitehdas on yritys, jota tulen hyödyntämään jatkossakin joko rekrytointikumppanina tai työnhakijan ominaisuudessa.
Kiitokset taas kerran upeasti hoidetusta kokonaisuudesta – teidän kanssanne on aina niin helppoa ja mukavaa tehdä näitä projekteja. Ootte ihan mahtavia tyyppejä.

Arvomme ja kulttuurimme

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meille sydämen asia. Olemme luotettavin kumppani, joka tarjoaa yksilöityjä ratkaisuja ylittäen odotukset kerta toisensa jälkeen. 

Intohimo

Me rakastamme työtämme ja kannamme ylpeydellä tavoitettamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Meille kaikki on mahdollista.

Suoruus

Toimimme kaikessa tekemisessämme suoraselkäisesti niin asiakkaitamme kuin tiimiläisiämme kohtaan. Se on luottamuksen perusta.

Laatu

Vaalimme ensiluokkaisia asiakaskohtaamisiamme ja laadukasta työtapaamme. Tyytyväinen asiakas on tekemisemme tärkein mittari. 

Tehokkuus

Kaikki toimintamme on tehokasta ja suunnitelmallista. Toimimme ketterästi asiakkaan toiveita kuunnellen painottaen kaikessa tekemisessämme ennakointia.

Avoimuus

Olemme suoria niin toisillemme kuin asiakkaillemme. Toimimme tasavertaisesti ja toisiamme kunnioittaen uskaltaen haastaa ja myöntää erheemme. 

Helmitehtaan tarina lähti liikkeelle halusta tehdä asioita toisin. Paremmin. Sitä me olemme vaalineet koko matkamme ajan.
Marjukka Nieminen
CEO
Kaiken kasvun ja muutoksen keskellä pidämme kiinni visiostamme ja arvoistamme. Siitä, mille Helmitehdas kivijalkansa vuonna 2015 asetti.
Marjukka Nieminen
CEO

Keitetäänkö kahvit ja jutellaan lisää?

Pois turha kaunistelu ja byrokraattinen pönöttäminen. Tilalle avointa kommunikaatiota ja toimeen tarttumista. Me Helmitehtaalla haluamme tuulettaa rekrytoinnin maailmaa asettamalla korkeat standardit niin itsellemme kuin asiakkaillemme — se on laadukkaan työmme lähtökohta. 

Laitetaanko homma rokkaamaan yhdessä?

Ota yhteyttä

Saara Karhu

Saara Karhu

Headhunter