Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat
Jere_Wahlman

HEADHUNTER

Jere
Wahlman

+358 40 757 3216
jere@helmitehdas.fi

Sovi tapaaminen

 

Kuka?

Olen Jere, reilut seitsemän vuotta henkilöstöalalla vaikuttanut monitoimityyppi. Myynti vei miehen pois ammattilaisjalkapalloilijan uralta vuonna 2005, ja tänä päivä olen siihen ehkä jo liian vanha – Huuhkajat saavat pärjätä ilman minua. Vapaa-ajallani teen gourmet-ruokia keittiössä, liikun monipuolisesti ja vietän aikaa perheeni kanssa.

Mitä?

Toimin Helmitehtaalla Headhunterina eli vastaan asiakkaiden toimeksiantojen kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta, kuten myös toimeksiantojen hankkimisesta sekä laadukkaasta asiakkuuden hoidosta.

Mikä inspiroi
eniten?

Sytyn haasteista. Olen todella ratkaisuhenkinen eli kun eteeni tuodaan ongelma, joka tulisi ratkaista, käärin hihani saman tien ja alan suunnittelemaan, miten tilanne saadaan toivotunlaiseksi. Täällä ei jäädä makoilemaan paikalleen!

Helmitehdas on sekoitus hyvää ja iloista fiilistä – timanttista laatua unohtamatta.
Jere Wahlman
Headhunter
Autossani kulkee aina mukana kaksi shampanjalasia, koska koskaan ei tiedä, millainen juhlahetki voi tulla elämässä eteen. Silloin on vain pakko pysäköidä ja keskittyä juhlahetkeen!
Helmitehdas elokuu web-32

Miksi Helmitehdas, eikä muita?

Me haluamme varmistaa asiakkaidemme menestyksen tarjoamalla kokonaisvaltaista kumppanuutta, jossa toteutamme rekrytoinnit alusta loppuun toimialasta riippumatta vapauttaen asiakkaidemme aikaa heidän ydintekemiseensä. Me teemme rekrytoinneista sinulle vaivatonta ja tehokasta – laadusta tinkimättä.