Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat
Karoliina_Katajainen_1

HEAD OF PEOPLE, CULTURE & RECRUITING

Karoliina Laakso

+358 40 486 4789
karoliina@helmitehdas.fi

Sovi tapaaminen

 

Kuka?

Olen Karoliina, minua kutsutaan yleisesti Karkiksi ja tottahan toki asun Uudenmaan helmessä eli Karkkilassa. Työurani koostuu monipuolisista B2B-myynnin tehtävistä ja esihenkilö- sekä johtorooleista. Vapaa-ajallani nautin niin liikunnasta kuin lukemisesta – oli kirja mikä tahansa.

Mitä?

Toimin Helmitehtaalla Head of People, Culture and Recruiting -roolissa eli liiketoimintajohtajana. Teen päivittäin töitä rekrytointien, myynnin ja tiimin johtamisen parissa.

Mikä inspiroi
eniten?

Työssäni minua inspiroi eniten se, että tapaan huikeita ammattilaisia eri aloilta ja erilaisissa toimenkuvissa. Opin jokaisesta tapaamisesta aina uutta. On myös hienoa päästä osaksi työnhakijoiden urakehitystä ja unelmien toteuttamista sekä toisaalta auttaa yrityksiä löytämään ne kirkkaimmat helmet organisaatioihinsa.

Timanttinen joukko tinkimättömiä tekijöitä, joiden tärkein tavoite on aina erinomainen asiakaskokemus ja ylivertaisen hyvä rekryprosessi myös työnhakijoille. Meillä on huippukiva porukka ja toimistolla nauretaan paljon.
Karoliina Laakso
Head of People, Culture & Recruiting
Olen kahden leipurin tytär ja ensimmäinen sana, jonka opin sanomaan oli PULLA. Olen myös erittäin taitava munkinpaistaja ja piirakoiden rypyttäjä.
Helmitehdas elokuu web-32

Miksi Helmitehdas, eikä muita?

Me haluamme varmistaa asiakkaidemme menestyksen tarjoamalla kokonaisvaltaista kumppanuutta, jossa toteutamme rekrytoinnit alusta loppuun toimialasta riippumatta vapauttaen asiakkaidemme aikaa heidän ydintekemiseensä. Me teemme rekrytoinneista sinulle vaivatonta ja tehokasta – laadusta tinkimättä.