Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat
Marjukka pyöreä kuva-1

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

Marjukka Nieminen

+358 50 566 5612
marjukka@helmitehdas.fi

Sovi tapaaminen

Kuka?

Mä olen Marjukka, Helmitehtaan omistaja, perustaja ja toimitusjohtaja. Sellainen kaiken mahdollistaja, jos haluaa hullutella. Niämine – tietäjät tietää!

Mitä?

Helmitehdas on iso pala sydäntäni. Teen oikeastaan kaikkea, mitä toimitusjohtajan pöydälle tipahtaa, mutta ennen kaikkea suurimpana tehtävänäni on mahdollistaa tiimin menestyminen.

Mikä inspiroi
eniten?

Helmitehdas pitää sisällään valtavasti inspiroivia asioita. Suurimmaksi nostan meidän tiimin ja tietysti asiakkaat. Ne ovat syy, miksi Helmitehdas on olemassa. Listaan lisään parhaaksi pyrkimisen ja itsensä ylittämisen. Naurun ja ilon. Avoimuuden ja rohkeuden. Ihmiset. 

Helmitehdas on kasvuorganisaatio, jossa huiput pääsevät kasvamaan ja kehittymään oman alansa ammattilaisiksi. Arvoista koostuu loppuosa huipulle nousemisesta – ne ovat just niitä asioita, jotka vievät meitä eteenpäin ihan joka ikinen päivä.
Marjukka Nieminen
Chief Executive Officer
Tää on tärkeä: lähetän äärettömän paljon meemejä.
Helmitehdas elokuu web-32

Miksi Helmitehdas, eikä muita?

Me haluamme varmistaa asiakkaidemme menestyksen tarjoamalla kokonaisvaltaista kumppanuutta, jossa toteutamme rekrytoinnit alusta loppuun toimialasta riippumatta vapauttaen asiakkaidemme aikaa heidän ydintekemiseensä. Me teemme rekrytoinneista sinulle vaivatonta ja tehokasta – laadusta tinkimättä.