Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

VARFÖR HELMITEHDAS?

Inte bara bra,
utan det bästa.

Vi är den förändring vi vill se i arbetslivet

Ut med onödig skönmålning och byråkrati. In med öppen kommunikation och handling. Vi vill skaka om rekryteringsvärlden genom att ställa höga krav på både oss själva och våra kunder – det är utgångspunkten för vårt högklassiga arbete.

Helmitehdas har ett djärvt och modernt förhållningssätt till rekrytering. Jag känner mig som en speciell och viktig kund. Jag kan rekommendera Helmitehdas till alla som efterfrågar en populär och modern partner som får saker att hända och håller vad de lovar.
På Helmitehdas är man exceptionellt intresserad av människor, inte bara av en snabb rekryteringsprocess. Samtalen känns genuina och avslappnade och det bästa av allt – det är ingen som presenterar någonting. Samtalen är ärliga och öppna och jag kände mig uppskattad.
Det är otroligt hur Helmitehdas verkar ha anställda i bakfickan som passar våra behov när det behövs. En unik upplevelse av bra och snabb hantering.
Historien om Helmitehdas började med en önskan om att göra saker annorlunda. Bättre. Det har vi värnat om under hela vår resa.
Marjukka Nieminen
CEO

Våra värderingar och vår kultur

Kundorientering

Vi är den mest pålitliga partnern som erbjuder personliga lösningar som överträffar förväntningarna varje gång.

Passion

Vi älskar vårt arbete och bär stolt vårt mål att hjälpa våra kunder att lyckas. För oss är allt möjligt. Vi rekryterar för kärlek.

Rättframhet

Vi agerar ärligt i allt vi gör såväl gentemot våra kunder som våra teammedlemmar. Det är grunden för förtroende.

Kvalitet

Vi värnar om våra förstklassiga kundmöten och högkvalitativa arbetssätt. En nöjd kund är den viktigaste indikatorn på vad vi gör.

Effektivitet

All vår verksamhet är effektiv och systematisk. Vi arbetar effektivt med hänsyn till kundens önskemål med fokus på framförhållning i allt vi gör.

Öppenhet

Vi är ärliga såväl mot varandra som mot våra kunder. Vi agerar jämlikt och med respekt för varandra och vågar utmana och erkänna våra misstag.

Mitt i all tillväxt och förändring håller vi fast vid vår vision och våra värderingar. Det som Helmitehdas lade grunden för 2015.
Marjukka Nieminen
CEO

Ska vi koka kaffe och prata mer?

Ut med onödig skönmålning och byråkrati. In med öppen kommunikation och handling. På Helmitehdas vill vi skaka om rekryteringsvärlden genom att ställa höga krav på både oss själva och våra kunder – det är utgångspunkten för vårt högklassiga arbete. 

Ska vi köra igång tillsammans?

Kontakta oss

Saara Karhu

Saara Karhu

Headhunter