Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

JOBBA HOS OSS Häng
med!

Varför är Helmitehdas ett gäng värt att jobba med?

Expertis

Helmitehdas team är fullt av proffs inom den egna branschen, vars passion är rekrytering.

Banbrytande

Vi vill införa nya riktlinjer för rekrytering och skaka om branschen med vårt arbete.

Utveckling

Helmitehdas stöder professionell tillväxt och lärande utifrån ens egna styrkor.

Ett lysande och kompromisslöst team, vars viktigaste mål alltid är en utmärkt kundupplevelse och en överlägsen rekryteringsprocess även för arbetssökande. Vi är ett riktigt trevligt gäng och hos oss skrattar vi mycket på kontoret.
Karoliina Laakso
Head of People, Culture & Recruiting
Helmitehdas är en tillväxtorganisation där de främsta får växa och utvecklas till proffs inom sin bransch. Våra värderingar tar oss ända upp till toppen – och för oss framåt varje dag.
Marjukka Nieminen
Chief Executive Officer
Verkkosivukuvat Anne, Saara ja Laura 1-1

Vi satsar på kompetens

Helmitehdas föddes ur en önskan att erbjuda rekrytering av högre kvalitet till sina kunder. För att lyckas satsar vi på kompetensen hos var och en av våra anställda utifrån deras egna styrkor. Våra teammedlemmar uppmuntras att aktivt utbilda sig, och alla har en personlig utbildningsbudget till sitt förfogande. Vi vill lyckas både som individer och som team.

Verkkosivukuvat Aino 2

Vi arbetar
som ett team

Betydelsen av affärstänk ökar ständigt, oavsett bransch.

På Helmitehdas är kommersialismen en viktig del av varje arbetsuppgift. Vi arbetar som ett team och vi tänker inte på roller i våra egna silos. Alla våra teammedlemmar får delta i ett brett spektrum av uppgifter utifrån sina egna intressen, från försäljning till produktion av innehåll i sociala medier.

Helmitehdas teamet - ditt team

Vi gör saker bättre än andra. Det kräver ett gäng som inte är rädd för att utmana, och som inte viker sig när det verkligen gäller. Därför arbetar var och en av oss med passion och energi för våra kunder. Varenda dag.

Människor