Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

1 minuutin lukuaika

Karoliina Laakso liittyy Helmitehtaan tiimiin

Featured Image

Karoliina Laakso aloittaa Helmitehtaan uutena kasvona Head of People, Culture & Recruitment -roolissa 3. tammikuuta 2023 alkaen liittyen myös Helmitehtaan johtoryhmän jäseneksi.

Rekrytointien ja yritysmyynnin parissa vuosia monipuolisissa tehtävissä työskennellyt Karoliina Laakso siirtyy Helmitehtaan tiimiin Eurokankaalta, jossa hän työskenteli myyntijohtajana vastaten yritysmyynnistä vuodesta 2017 alkaen. Karoliina toimi esihenkilönä yli 20 hengen tiimille.

Helmitehtaan toimitusjohtaja Marjukka Nieminen kertoo Head of People, Culture & Recruitment -roolin herättäneen runsaasti kiinnostusta hakijoiden keskuudessa. Karoliinan valintaan Marjukka on erittäin tyytyväinen.

”Avoinna ollut positio keräsi kymmeniä varteenotettavia hakemuksia, ja kävimme mielenkiintoisia keskusteluja eri aloilla toimivien ammattilaisten kanssa. Karoliinalla on vankkaa ja kokonaisvaltaista osaamista rekrytoinneista ja esihenkilö- sekä kulttuurityöstä, minkä lisäksi hänellä on kaupallinen ote tekemiseensä pitkän myynnin johtamisen taustan ansiosta”, Marjukka summaa.

”Karoliina on johtanut menestyksekkäästi erilaisia toimintoja yritysmyynnin parissa, minkä lisäksi häneltä löytyy laajaa liiketoiminnallista osaamista. Tätä taustaa ja Karoliinan loistavaa persoonaa vasten olemme varmoja, että hän on erinomainen lisä Helmitehtaan tiimiin tukemaan kunnianhimoisia kasvutavoitteitamme. Toivotamme Karoliinan lämpimästi tervetulleeksi Helmitehtaalle!”

Helmitehdas lokakuu web-11


Vahvistusta johtoryhmätyöskentelyyn

Osana rooliaan Karoliina astuu johtamaan rekrytointikonsulteista koostuvaa tiimiä toimien esihenkilönä niin konsulteille kuin traineille. Samalla Karoliina liittyy osaksi Helmitehtaan johtoryhmää.

”Rekrytointi on jatkuvasti muutoksessa oleva toimiala, jonka toimijoilla on valtava vastuu ja merkitys asiakkaidensa menestykseen ja tulevaisuuteen – oli kyse sitten asiakasyrityksistä tai työnhakijoista. Helmitehdas on alallaan poikkeuksellinen toimija, joka panostaa niin asiakkaidensa tyytyväisyyteen kuin ensiluokkaiseen hakijakokemukseen. Ala kaipaa ravistelua, ja liityn ylpeästi Helmitehtaan tiimiin asettamaan rekrytoinneille uusia suuntaviivoja”, Karoliina kertoo.

”Helmitehtaan tinkimätön tekeminen on minulle tuttua yrityksen alkumetreiltä saakka, ja minun on helppo allekirjoittaa yrityksen arvot. Odotan yhteistä matkaamme innolla!”

Head of People, Culture & Recruitment -roolin haku aloitettiin syksyllä 2022, kun Helmitehtaan toimitusjohtaja ja rekrytointitiimiä yrityksen alusta saakka vetänyt Marjukka halusi antaa vastuuta yrityksen operatiivisesta työstä muille.

”Helmitehtaalla on suuret suunnitelmat tulevaan. Nyt on aika keskittyä kansainvälistymiseen, tulevaisuuden rakentamiseen ja erinomaiseen asiakastyöhömme. Odotan yhteistyötämme Karoliinan kanssa innolla”, Marjukka iloitsee.

Me emme malta odottaa vuodenvaihdetta – mahtavaa saada Karoliina mukaan tiimiimme!

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kuuluisimpia kliseitä niin työelämässä kuin arjessa ovat luovien ratkaisujen etsiminen laatikon ulkopuolelta, kirjoittaa Helmitehtaan Talent...

Lue lisää
Voittavien tiimien rakentaja

Voittavien tiimien rakentaja

Helmitehdas esittelee säännöllisesti eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin työelämässä. Tämänkertaisen...

Lue lisää
Näin hurmaat työnhakijan

Näin hurmaat työnhakijan

Työpaikkailmoituksien kuluneimmat kliseet ja sanankäänteet ovat muodostuneet asiantuntijoiden ja työnhakijoiden keskuudessa jo melkoiseksi vitsiksi....

Lue lisää