Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

1 minuutin lukuaika

Voittavien tiimien rakentaja

Featured Image

Helmitehdas esittelee säännöllisesti eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin työelämässä. Tämänkertaisen työnhakijaesittelyn tähtenä toimiva Petteri kertoo nyt tulevaisuuden haaveistaan.

Onko tiimissänne paikka vahvalla työmoraalilla varustetulle tyypille, joka pystyy ottamaan hyvin erilaisia tehtäviä vastaan vieden ne kunnialla loppuun? Siinä tapauksessa pitkän uran erilaisissa asiakaspalvelun esihenkilötehtävissä tehnyt Petteri Vitikainen on nappivalinta.

"Lähdin mukaan Helmitehtaan työnhakijaesittelyyn, sillä olen valmis astumaan uusiin työkuvioihin ja antamaan oman osaamiseni tulevan työnantajani hyödynnettäväksi – omaa oppimista ja kehittymistä unohtamatta", Uudellamaalla asuva Petteri summaa.

Laajan kokemuksen erilaisten esihenkilötehtävien, myynnin ja asiakaspalvelun parista hankkinut Petteri on ennättänyt toimimaan urallaan muun muassa hotellinjohtajana, myynti- ja markkinointipäällikkönä , yrittäjänä sekä operatiivisena päällikkönä.

"Olen aina ollut laajasti kiinnostunut kehittymään ammatillisesti ja haastamaan itseäni uuden parissa. Siksi toimialalta toiselle siirtyminen ei ole tuntunut vieraalta, vaikka pitkän uran majoituspalveluiden parissa olenkin ennättänyt tekemään. Nyt olen avoin monenlaiselle. Erityisesti toivon työllistyväni esihenkilötehtäviin, jossa pääsen kehittämään, luomaan ja ylläpitämään laadukasta asiakaspalvelua", Petteri hymyilee.

Diversiteetti on mahdollisuus

Intohimo ensiluokkaiseen asiakaspalveluun kumpuaa johtamisfilosofiasta. Piinkovaksi asiakaspalvelualan esihenkilöksi tituleerattu Petteri on johtanut menestyksekkäästi jopa sadan hengen tiimejä tarjoten tiimiläisilleen parhaat edellytykset asetettujen tavoitteiden mukaiseen toimintaan. Hyvinvoiva ja yhteen hiileen puhaltava tiimi on avain laadukkaaseen asiakaskohtaamiseen.

Tiimit on kuitenkin myös osattava koota kasaan. Hyvillä kuuntelutaidoilla, loistavalla ongelmanratkaisukyvyllä ja empaattisuudella varustettu Petteri onkin onnistunut muodostamaan ympärilleen voittavia tiimejä.

"Uudelta työnantajaltani toivon ymmärrystä diversiteetin tuomiin mahdollisuuksiin. Minulla on taito yhdistää erilaisia ihmisiä tulokselliseen tekemiseen, ja myös siksi diversiteetin hyödyntäminen on rikkaus monessa organisaatiossa", Petteri kertoo.

LinkedIn-ilta tarjosi vinkkejä ja sparrausta

Petteri on valmis tarttumaan työtehtäviin joustavasti ollen innokas kuulemaan lisää erilaisten yritysten tuomista mahdollisuuksista. Tähän liittyen hän myös piipahti Helmitehtaan huhtikuisessa LinkedIn-tapahtumassa ottamassa oppeja talteen oman asiantuntijuutensa sanoittamiseen sosiaalisessa mediassa.

"Helmitehtaan LinkedIn-ilta oli täysi kymppi. Sain juuri omiin tarpeisiini sopivaa sparrausta ja vinkkejä. Marjukka ja ystävät loivat hyvin miellyttävän fiiliksen, ja tunsin itseni harvinaisen tervetulleeksi", Petteri kiittelee.

Nyt jos koska kannattaa napata Petterin LinkedIn-profiili haltuun ja lähettää asiakaspalvelualan superammattilaiselle kontaktipyyntö. Me myös välitämme mieluusti Petterin yhteystiedot sinulle – ole siis rohkeasti yhteydessä!

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kuuluisimpia kliseitä niin työelämässä kuin arjessa ovat luovien ratkaisujen etsiminen laatikon ulkopuolelta, kirjoittaa Helmitehtaan Talent...

Lue lisää
Voittavien tiimien rakentaja

Voittavien tiimien rakentaja

Helmitehdas esittelee säännöllisesti eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin työelämässä. Tämänkertaisen...

Lue lisää
Näin hurmaat työnhakijan

Näin hurmaat työnhakijan

Työpaikkailmoituksien kuluneimmat kliseet ja sanankäänteet ovat muodostuneet asiantuntijoiden ja työnhakijoiden keskuudessa jo melkoiseksi vitsiksi....

Lue lisää