Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

1 minuutin lukuaika

Modernia rekrytointia, kiitos!

Featured Image

Kaukana on ne ajat, jolloin yritykset saivat valita jonoksi asti olevista huipputyypeistä itselleen mieluisimman työkaverin yhden kliseitä täynnä olevan työpaikkailmoituksen saattelemana.

Nykypäivänä yrityksien on nyt osattava tehdä itsestään houkuttelevia työnantajina.

Mutta hitto, se jos jokin on vaikeaa: samaa yrittää ihan jokainen kilpailijasi! Siksi on syytä heittäytyä ja panostaa rekrytointiin modernilla otteella. Onnistua voi vain, jos uskaltaa erottautua positiivisesti.

Me listasimme muutamia helppoja vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun. Ja mikä parasta – aina voi kääntyä osaavampien puoleen!

Ole rohkea

Tuuleta jo vakiintuneita rekrytointitapojasi. Voisitko kokeilla julkaista tekstimuotoisen ilmoituksen sijaan rekryvideoita? Entä, jos annat työntekijöidesi kertoa omin sanoin haettavasta positiosta? Tai mikä hurjinta: kerro ilmoituksessa avoimesti palkkauksesta.


Panosta hakijakokemukseen

Rekryviestinnän on oltava huippuunsa hiottua ja ajankohtaista. Äläkä missään nimessä unohda hakijoita, joita et aio työllistää. Se, jos jokin jättää pahan maun suuhun.


Katso kuplasi ulkopuolelle

Tunnetko oman toimialasi uusimmat käänteet? Osaatko hyödyntää myyntiä ja markkinointia rekrytoinnin tukena?


Uudistu, opi, innostu

Vain tekemällä saa tulosta. Osallista uusia tiimejä rekrytointien suunnitteluun ja hanki tietoa ympäriltäsi. Miten ihailemasi yritys hoitaa omat rekrytointinsa?


Hanki kumppani

Yllätys! Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Joskus paras vaihtoehto on ulkoistaa rekrytoinnit ammattilaisille. Näin vapautat omaa aikaasi ydintekemiseen.

Mites on: mikä on sinun yrityksesi valttikortti rekrytoinneissa?

Suorahakua jokaiselle roolista riippumatta

Modernista rekrytoinnista ei voi puhua mainitsematta suorahakua. Mutta minkä takia suorahausta on tullut niin tärkeä osa jokaista laadukkaasti...

Lue lisää

Johtajarekryt määrittävät yrityksen suunnan

Herättääkö sanapari Executive Search jotain mielikuvia? Varmasti – kyseessä on nimittäin jokaiselle tuttu ylimpään johtoon ja hallitusammattilaisiin...

Lue lisää

Juniori, seniori vai jokin ihan muu?

Junnu, sennu vai jokin muu? Modernissa ja työntekijöidensä urakehitystä tukevassa yrityksessä titteliviidakossa osataan suunnistaa pelkkää virkaikää...

Lue lisää