Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

HELMITEHDAS FÖR ARBETSGIVAREN

Företagens
framgångsfaktor

Helmitehdas som den viktigaste resursen för ditt företag

Vi hjälper dig att se dina kompetensbehov i ett bredare ljus och återspeglar helheten i ditt företags kultur och karaktären på den person som rekryteras – vi bygger vinnande team. Vi är din heltäckande partner från rekrytering till arbetet med arbetsgivarbilden och säljcoaching. Vi arbetar outtröttligt för din framgång.

På Helmitehdas är man exceptionellt intresserad av människor, inte bara av en snabb rekryteringsprocess. Samtalen känns genuina och avslappnade och det bästa av allt – det är ingen som presenterar någonting. Samtalen är ärliga och öppna och jag kände mig uppskattad.
Det är otroligt hur Helmitehdas verkar ha anställda i bakfickan som passar våra behov när det behövs. En unik upplevelse av bra och snabb hantering.
Helmitehdas har ett djärvt och modernt förhållningssätt till rekrytering. Jag känner mig som en speciell och viktig kund. Jag kan rekommendera Helmitehdas till alla som efterfrågar en populär och modern partner som får saker att hända och håller vad de lovar.
Nu snackar vi om verkliga rekryteringsproffs. Extremt dedikerat och kompetent arbete. Jag kände mig uppdaterad under hela ansökningsprocessen. En uppfriskande detalj var bland annat ett påhejande sms innan en anställningsintervju med en arbetsgivare.

Fördelar som rekryteringspartnerskapet medför

Nätverk

Våra omfattande nätverk gör det möjligt för oss att hitta de bästa experterna oavsett bransch. Vi når också ut till experter som inte visste att de ville ha ett nytt jobb.

Tid

Vi gör det möjligt för våra kunder att lyckas genom att frigöra tid för det som är viktigast. Vi hanterar rekryteringar effektivt med hänsyn till behoven.

Pengar

Rekrytering med rätt partner sparar inte bara tid utan också pengar. Vi garanterar att de experter vi anlitar passar in i ditt team.

Tillförlitlighet

Du kan lita på att ditt företag kommer att anställa motiverade proffs som passar ditt team och tjänar ditt företags behov. Vi nöjer oss inte med det som är bra, vi erbjuder det bästa.

Vision

Vi känner till olika branscher som våra egna fickor. Vi kan erbjuda visioner för de olika stadierna i ditt team och företag. Vi sparrar och utmanar vid rätt tidpunkter för att uppnå bästa resultat.

Arbetsgivarbild

Vi fungerar som ditt företags varumärkesambassadörer vid varje rekrytering och ger arbetssökande en autentisk och attraktiv bild av ditt företag. Det är viktigaste för oss.

Våra fina referenser



Lassila&Tikanoja logo Asuntosäätiö logo Sete Oy logo lease-plan-logo Fedex logo Optomed logo TNT Logo pomppa logo LymphaTouch Logo ESM logo Tehomen logo

Hur kan Helmitehdas hjälpa ditt företag?

Verkkosivukuvat Eva 1

REKRYTERING

Rekrytering är garantin för framgång

Tillväxt och framgång börjar med människorna bakom dem. På Helmitehdas förstår vi hur viktig ett företags rekrytering är både när det gäller en högkvalitativ process och att hitta rätt person.

Rekrytering (på engelska)

Verkkosivukuvat Can ja Aada 1

HEADHUNTING

Rekryteringen utgörs av headhunting

Med hjälp av headhunting kopplar vi rätt personer till rätt uppgifter och rätt företag för dem. Det bästa av allt – med headhunting kan du anställa någon som inte ens visste att de letade efter ett jobb.

Headhunting (på engelska)

Verkkosivukuvat Marjukka 3-1

EXECUTIVE SEARCH

Chefsrekryteringar fastställer riktningen

Tack vare vår sakkunniga, effektiva och högkvalitativa rekryteringsprocess kopplar vi ihop ditt företag med en chef som har de mål och den vision som passar ditt företags situation och kultur. 

Executive Search (på engelska)

Verkkosivukuvat Amanda 1

ARBETSGIVARBILD

Skiljer ditt företag från dina konkurrenter

En positiv och realistisk arbetsgivarbild fångar experternas uppmärksamhet, attraherar ny kompetens till företaget och förbinder befintliga anställda till ditt företags mål, kultur och vision.

Arbetsgivarbild (på engelska)

Verkkosivukuvat Anne 1

COACHING

Coaching ger nytt driv i arbetet

Vi på Helmitehdas vet hur man bygger ett vinnande team. Därför vill vi hjälpa våra kunder på ett övergripande sätt genom att tillhandahålla verktyg för att uppnå målen.

Coaching (på engelska)

LASSILA & TIKANOJA

En flerårig relation betalar sig väl!

Betydelsen av kommersialisering för verksamhetsutveckling ökar ständigt – även inom rekrytering.

Läs om hur vi lyckades (på finska)

Utdrag ur vår blogg

Det händer på Helmitehdas! Ska vi kika lite närmare? Bloggen finns bara på finska.

1 minuutin lukuaika

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kuuluisimpia kliseitä niin työelämässä kuin arjessa ovat luovien ratkaisujen etsiminen laatikon ulkopuolelta,...

1 minuutin lukuaika

Voittavien tiimien rakentaja

Helmitehdas esittelee säännöllisesti eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin...

2 minuutin lukuaika

Näin hurmaat työnhakijan

Työpaikkailmoituksien kuluneimmat kliseet ja sanankäänteet ovat muodostuneet asiantuntijoiden ja työnhakijoiden...

Ska vi koka kaffe och prata mer?

Ut med onödig skönmålning och byråkrati. In med öppen kommunikation och handling. På Helmitehdas vill vi skaka om rekryteringsvärlden genom att ställa höga krav på både oss själva och våra kunder – det är utgångspunkten för vårt högklassiga arbete. 

Ska vi köra igång tillsammans?

Kontakta oss

Saara Karhu

Saara Karhu

Headhunter