Skip to the main content.
Ota yhteyttä Avoimet työpaikat

 


Din framtida
rekryteringstjänst

Helmitehdas

Allt annat än ett halvdött,
inaktivt
yrkesliv

 
Låt oss gå rakt på sak: när du vill ha en rekryteringstjänst av högsta kvalitet, är Helmitehdas ditt val. Vi vill skaka om rekryteringsvärlden, som vi har gjort sedan 2015.


Varför Helmitehdas?

Helmitehdas – ditt företags framgångsfaktor

Effektivitet, visioner, höga krav, mod att utmana och modern rekrytering – allt detta får du med Helmitehdas som partner. Vi hjälper dig att se dina kompetensbehov i ett bredare ljus och återspeglar helheten i ditt företags kultur och karaktären på den person som rekryteras – vi bygger vinnande team. 

Vi är din heltäckande partner från rekrytering till arbetet med arbetsgivarbilden och säljcoaching. Vi arbetar outtröttligt för din framgång.

Våra tjänster för arbetsgivaren

Helmitehdas – den arbetssökandes partner

Stöd, uppmuntran, sparring, förtydligande av dina kompetenser – allt detta får du med Helmitehdas vid din sida. Vi kan våra kundföretag utan och innan och ställer samma höga krav på dem som på oss själva och våra rekryteringar. Du kan lita på att du genom oss endast engageras i företag som vi står bakom i varje situation.

Varför nöja sig med det som är bra när det bästa finns tillgängligt? Vi förändrar ditt arbetsliv till det bättre.

Våra tjänster för arbetssökande

Helmitehdas har ett djärvt och modernt förhållningssätt till rekrytering. Jag känner mig som en speciell och viktig kund. Jag kan rekommendera Helmitehdas till alla som efterfrågar en populär och modern partner som får saker att hända och håller vad de lovar.
På Helmitehdas är man exceptionellt intresserad av människor, inte bara av en snabb rekryteringsprocess. Samtalen känns genuina och avslappnade och det bästa av allt – det är ingen som presenterar någonting. Samtalen är ärliga och öppna och jag kände mig uppskattad.
Det är otroligt hur Helmitehdas verkar ha anställda i bakfickan som passar våra behov när det behövs. En unik upplevelse av bra och snabb hantering.
Nu snackar vi om verkliga rekryteringsproffs. Extremt dedikerat och kompetent arbete. Jag kände mig uppdaterad under hela ansökningsprocessen. En uppfriskande detalj var bland annat ett påhejande sms innan en anställningsintervju med en arbetsgivare.

MÄNNISKOR

Helmitehdas team
- ditt team

Vi gör saker bättre än andra. Det kräver ett gäng som inte är rädd för att utmana, och som inte viker sig när det verkligen gäller. Därför arbetar var och en av oss med passion och energi för våra kunder. Varenda dag.

Människor

IHMISET

Helmitehtaan tiimi
- sinun tiimisi

Me teemme asiat paremmin kuin muut. Se vaatii jengin, joka ei pelkää haastaa, eikä peräänny tiukassakaan paikassa. Siksi meistä jokainen tekee hommia intohimolla ja huikealla energialla asiakkaidemme eteen. Joka ikinen päivä.

Ihmiset

Med Helmitehdas egna ord

1 minuutin lukuaika

Kurkistus laatikon ulkopuolelle

Kuuluisimpia kliseitä niin työelämässä kuin arjessa ovat luovien ratkaisujen etsiminen laatikon ulkopuolelta,...

1 minuutin lukuaika

Voittavien tiimien rakentaja

Helmitehdas esittelee säännöllisesti eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin...

2 minuutin lukuaika

Näin hurmaat työnhakijan

Työpaikkailmoituksien kuluneimmat kliseet ja sanankäänteet ovat muodostuneet asiantuntijoiden ja työnhakijoiden...

Blogg (på finska)

Våra fina referenser

Lassila&Tikanoja logo Asuntosäätiö logo Sete Oy logo lease-plan-logo Fedex logo Optomed logo TNT Logo pomppa logo LymphaTouch Logo ESM logo Tehomen logo

Ska vi koka kaffe och prata mer?

Ut med onödig skönmålning och byråkrati. In med öppen kommunikation och handling. På Helmitehdas vill vi skaka om rekryteringsvärlden genom att ställa höga krav på både oss själva och våra kunder – det är utgångspunkten för vårt högklassiga arbete. 

Ska vi köra igång tillsammans?

Kontakta oss

Marjukka Nieminen

Marjukka Nieminen

Chief Executive Officer